Рецепт М'ясна підлива фото

М'ясна підлива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча вирізка, Яловичина, Телятина, Говяжа вирізка
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Напевно, не існує «абсолютного» рецепта такого блюда як м'ясна підлива. Особливості приготування залежать від народних або сімейних традицій. Поділюся, як приготувати м'ясну підливу по-моєму.

У набір «змішаного» м'яса входять: яловичина, телятина, свинина і можна додати бекон. Особливо підходить ця страва для холодної пори, воно зігріває і насичує. М'ясну підливу можна подати з будь-яким гарніром або заправити відварені макарони.

  • М'ясо змішане - 1 кілограм (м'якоть яловичини, телятини, свинини, можна додати бекон)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори протерті - 500 грам (або готовий томатний домашній соус)
  • Вино біле - 150 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Шавлія свіжий - За смаком
  • Сіль - За смаком
м'ясна підлива - фото крок 1
В казанок, утятницу або глиняний посуд влийте оливкову олію, нагрійте його і обсмажте до золотистого кольору тонко нарізану цибулю.
м'ясна підлива - фото крок 2
Додайте до цибулі все м'ясо, нарізане на шматочки.
м'ясна підлива - фото крок 3
Обсмажте м'ясо з усіх боків.
м'ясна підлива - фото крок 4
Покладіть листя свіжого шавлії, влийте біле вино і готуйте м'ясо на середньому вогні, поки все вино не випарується.
м'ясна підлива - фото крок 5
Додайте протерті помідори і перемішайте м'ясо.
м'ясна підлива - фото крок 6
Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте м'ясо протягом 4-х годин, під кришкою, перемішуючи час від часу.
м'ясна підлива - фото крок 7
Спробуйте м'ясну підливу і посоліть.
м'ясна підлива - фото крок 8
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти