Рецепт М'ясна підлива фото

М'ясна підлива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка , Яловичина , Телятина , Говяжа вирізка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Напевно, не існує «абсолютного» рецепта такого блюда як м'ясна підлива. Особливості приготування залежать від народних або сімейних традицій. Поділюся, як приготувати м'ясну підливу по-моєму.

Опис приготування:

У набір «змішаного» м'яса входять: яловичина, телятина, свинина і можна додати бекон. Особливо підходить ця страва для холодної пори, воно зігріває і насичує. М'ясну підливу можна подати з будь-яким гарніром або заправити відварені макарони.

  • М'ясо змішане - 1 кілограм (м'якоть яловичини, телятини, свинини, можна додати бекон)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори протерті - 500 грам (або готовий томатний домашній соус)
  • Вино біле - 150 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Шавлія свіжий - За смаком
  • Сіль - За смаком
м'ясна підлива - фото крок 1
В казанок, утятницу або глиняний посуд влийте оливкову олію, нагрійте його і обсмажте до золотистого кольору тонко нарізану цибулю.
м'ясна підлива - фото крок 2
Додайте до цибулі все м'ясо, нарізане на шматочки.
м'ясна підлива - фото крок 3
Обсмажте м'ясо з усіх боків.
м'ясна підлива - фото крок 4
Покладіть листя свіжого шавлії, влийте біле вино і готуйте м'ясо на середньому вогні, поки все вино не випарується.
м'ясна підлива - фото крок 5
Додайте протерті помідори і перемішайте м'ясо.
м'ясна підлива - фото крок 6
Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте м'ясо протягом 4-х годин, під кришкою, перемішуючи час від часу.
м'ясна підлива - фото крок 7
Спробуйте м'ясну підливу і посоліть.
м'ясна підлива - фото крок 8
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти