Рецепт Лосось, запечений з медом фото

Лосось, запечений з медом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Мед
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Курку в меду знаю, м'ясо в медовому маринаді готувала, креветки з медовим соусом робила, а ось до риби мед ще не додавала. Треба спробувати! Чи може це бути смачно? що, якщо взяти цей рецепт.

Опис приготування:

Завдяки такому поєднанню філе виходить соковитим, і до цього ми додамо хрустку панірування зовні. Такий контраст нікого не залишить байдужим. А ще блюдо робиться все за 20 хвилин в пару дій. Це просто палочка-виручалочка. Тому вам обов'язково треба дізнатися про те, як приготувати лосося, запеченого з медом.

  • Філе лосося - 4 штуки
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Горіхи Пекан - 40 грам
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
лосось, запечений з медом - фото крок 1
1. Спочатку зробіть глазур. Злегка розтоплений мед перемішайте з розплавленим маслом, сіллю, гірчицею і перцем.
лосось, запечений з медом - фото крок 2
2. Займіться паніруванням. Горіхи і петрушку подрібніть, а потім перемішайте їх з сухарями.
лосось, запечений з медом - фото крок 3
3. Тепер філе викладіть на деко з фольгою. Змастіть шматочки медової сумішшю.
лосось, запечений з медом - фото крок 4
4. Зверху посипте рибу паніруванням.
лосось, запечений з медом - фото крок 5
5. Запікайте лосося 10-12 хвилин в духовці при 230 градусах. Смачного!

Схожі рецепти