Лосось, запечений під сиром
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Легка вечеря, День народження, Романтична вечеря, Святковий обід, День закоханих
Це швидке і дуже просте блюдо напевно доведеться Вам до душі. Мінімум інгредієнтів, а результат приголомшливий. Спробуйте приготувати таку рибку і це блюдо напевно стане одним з Ваших улюблених!
Подивіться, як приготувати лосося, запеченого під сиром. Для цього підійде не тільки лосось, який зараз зовсім недешево коштує. Цілком можете використовувати філе горбуші або іншої риби. Домашній майонез цілком можна замінити сметаною. У будь-якому випадку навіть найдешевша рибка, зроблена за цим рецептом, заграє новими фарбами і задовольнить смак навіть самого вимогливого їдця.
- Лосось - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 1/3 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Тертий сир - 1/4 склянки
- Моцарелу натирають - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Рибне філе перевірте на наявність кісток і при необхідності витягніть їх. Викладіть рибу на застелений фольгою деко і приправте сіллю і перцем з обох сторін.
Поверх рибного філе розподіліть тонкі кільця ріпчастої цибулі.
У невеликій мисці збийте домашній майонез з пропущеним через прес часником і лимонним соком.
Тонким шаром покрийте отриманим соусом поверхню лушпиння подушки.
І рясно посипте блюдо тертим сиром.
Поставте рибу на 15 хвилин в розігріту до 200 ° C духовку, а потім під гриль на 2-3 хвилини, до отримання рум'яної скоринки.
Смачного!