Лосось, запечений під сиром
(покроковий рецепт з фото)
На обід
, На вечерю
, На швидку руку
, На святковий стіл
, Легка вечеря
, День народження
, Романтична вечеря
, Святковий обід
, День закоханих
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Це швидке і дуже просте блюдо напевно доведеться Вам до душі. Мінімум інгредієнтів, а результат приголомшливий. Спробуйте приготувати таку рибку і це блюдо напевно стане одним з Ваших улюблених!
Опис приготування:
Подивіться, як приготувати лосося, запеченого під сиром. Для цього підійде не тільки лосось, який зараз зовсім недешево коштує. Цілком можете використовувати філе горбуші або іншої риби. Домашній майонез цілком можна замінити сметаною. У будь-якому випадку навіть найдешевша рибка, зроблена за цим рецептом, заграє новими фарбами і задовольнить смак навіть самого вимогливого їдця.
- Лосось - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 1/3 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Тертий сир - 1/4 склянки
- Моцарелу натирають - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Рибне філе перевірте на наявність кісток і при необхідності витягніть їх. Викладіть рибу на застелений фольгою деко і приправте сіллю і перцем з обох сторін.
Поверх рибного філе розподіліть тонкі кільця ріпчастої цибулі.
У невеликій мисці збийте домашній майонез з пропущеним через прес часником і лимонним соком.
Тонким шаром покрийте отриманим соусом поверхню лушпиння подушки.
І рясно посипте блюдо тертим сиром.
Поставте рибу на 15 хвилин в розігріту до 200 ° C духовку, а потім під гриль на 2-3 хвилини, до отримання рум'яної скоринки.
Смачного!