Лосось, запечений з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Лосось, запечений з картоплею, - корисне блюдо для здорового харчування. За цим рецептом ви можете приготувати смачну рибу для всієї родини швидко і без клопоту.
Про користь риби знають все, тому пропоную додати в вашу кулінарну колекцію простий рецепт, за яким можна приготувати будь-яку свіжу рибу.
- Лосось свіжий - 2 скибочки
- Картопля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик (свіжий або сушений)
- Петрушка свіжа - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вино біле - 1/2 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. З стейка лосося видаліть кістки і хребет в центрі. Затягніть скибочку риби кухонним шпагатом, щоб надати йому форму медальйона.
2. Покладіть рибу на деко, покритий пергаментом, і кожну скибочку риби присмачите подрібненим часником і петрушкою.
3. Молода картопля добре вимийте і наріжте тонкими скибочками. На кожну скибочку риби покладіть кілька скибочок картоплі, збризніть білим вином, оливковою олією, сіль і poperčite.
4. Запікайте рибу при температурі 180-200 градусів протягом 25 хвилин, поки картопля не стане золотистого кольору, а риба - готової. Подайте блюдо гарячим і приємного апетиту!