Рецепт Лосось, запечений з картоплею фото

Лосось, запечений з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Картопля , Молода картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Лосось, запечений з картоплею, - корисне блюдо для здорового харчування. За цим рецептом ви можете приготувати смачну рибу для всієї родини швидко і без клопоту.

Опис приготування:

Про користь риби знають все, тому пропоную додати в вашу кулінарну колекцію простий рецепт, за яким можна приготувати будь-яку свіжу рибу.

  • Лосось свіжий - 2 скибочки
  • Картопля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик (свіжий або сушений)
  • Петрушка свіжа - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле - 1/2 склянки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
лосось, запечений з картоплею - фото крок 1
1. З стейка лосося видаліть кістки і хребет в центрі. Затягніть скибочку риби кухонним шпагатом, щоб надати йому форму медальйона.
лосось, запечений з картоплею - фото крок 2
2. Покладіть рибу на деко, покритий пергаментом, і кожну скибочку риби присмачите подрібненим часником і петрушкою.
лосось, запечений з картоплею - фото крок 3
3. Молода картопля добре вимийте і наріжте тонкими скибочками. На кожну скибочку риби покладіть кілька скибочок картоплі, збризніть білим вином, оливковою олією, сіль і poperčite.
лосось, запечений з картоплею - фото крок 4
4. Запікайте рибу при температурі 180-200 градусів протягом 25 хвилин, поки картопля не стане золотистого кольору, а риба - готової. Подайте блюдо гарячим і приємного апетиту!

Схожі рецепти