Лосось, запечений під соусом з трав
(покроковий рецепт з фото)
Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати лосося, запеченого під соусом з трав! впевнена, вас здивує як надзвичайна простота, з якою готується це блюдо, так і його вишуканий і ніжний смак!
Дуже смачно і ситно, а при цьому ще й корисно, адже це білкове блюдо просто обожнюють спортсмени і всі ті, хто прагне харчуватися правильно. З таким вечерею ви і зайвих кілограмів не наберете, і при цьому голодувати не будете! розповім тепер, як приготувати лосося запеченого під соусом з трав!
- Лосось - 500 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Жирні вершки - 100 грам
- Зелень - 50 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 1 За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Рибу розморозимо, pomoem і чистий, змішаємо окремо вершки з тертим сиром. Зелень миємо й подрібнюємо.
2. Рибу добре з усіх боків змащуємо лимонним соком. У сирно-вершкову суміш додамо також зелень і спеції, перемішаємо і рясно змастіть соусом рибу.
3. Випікаємо приблизно 20 хвилин при 190 градусах.
4. Як тільки з'явиться характерний аромат і рум'яна сирна скоринка, подавайте блюдо до столу!