Рецепт Лосось, запечений під соусом з трав фото

Лосось, запечений під соусом з трав
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати лосося, запеченого під соусом з трав! впевнена, вас здивує як надзвичайна простота, з якою готується це блюдо, так і його вишуканий і ніжний смак!

Опис приготування:

Дуже смачно і ситно, а при цьому ще й корисно, адже це білкове блюдо просто обожнюють спортсмени і всі ті, хто прагне харчуватися правильно. З таким вечерею ви і зайвих кілограмів не наберете, і при цьому голодувати не будете! розповім тепер, як приготувати лосося запеченого під соусом з трав!

  • Лосось - 500 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Жирні вершки - 100 грам
  • Зелень - 50 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 За смаком
лосось, запечений під соусом з трав - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Рибу розморозимо, pomoem і чистий, змішаємо окремо вершки з тертим сиром. Зелень миємо й подрібнюємо.
лосось, запечений під соусом з трав - фото крок 2
2. Рибу добре з усіх боків змащуємо лимонним соком. У сирно-вершкову суміш додамо також зелень і спеції, перемішаємо і рясно змастіть соусом рибу.
лосось, запечений під соусом з трав - фото крок 3
3. Випікаємо приблизно 20 хвилин при 190 градусах.
лосось, запечений під соусом з трав - фото крок 4
4. Як тільки з'явиться характерний аромат і рум'яна сирна скоринка, подавайте блюдо до столу!

Схожі рецепти