Рецепт Запечений лосось з винним соусом фото

Запечений лосось з винним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування запеченого лосося з соусом з білого вина і зеленої цибулі. На гарнір добре подавати картопля з чебрецем і смажені гриби.

Розігріти духовку до 230 градусів. Викласти філе лосося на аркуші для випічки, приправити сіллю. Випікати близько 15 хвилин.

Тим часом в маленькій каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати борошно і готувати, помішуючи, 1 хвилину. Додати вино і довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки рідина не зменшиться в два рази, від 8 до 10 хвилин. Додати в зелену цибулю, приправити сіллю і перцем. Виделкою акуратно розламати філе лосося на шматки, полити соусом з білого вина і подавати.

  • Велике філе лосося без шкіри - 650 грам
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Борошна - 2 чайних ложки
  • Сухого білого вина - 1 Склянка
  • Свіжого зеленого лука - 1 Ст. Ложка
Розігріти духовку до 230 градусів. Викласти філе лосося на аркуші для випічки, приправити сіллю. Випікати близько 15 хвилин.

Тим часом в маленькій каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати борошно і готувати, помішуючи, 1 хвилину. Додати вино і довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки рідина не зменшиться в два рази, від 8 до 10 хвилин. Додати в зелену цибулю, приправити сіллю і перцем. Виделкою акуратно розламати філе лосося на шматки, полити соусом з білого вина і подавати.

Схожі рецепти