Лосось під майонезом, запечений в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Хочете швидко і просто приготувати вишукану вечерю? Візьміть на замітку рецепт, як приготувати лосося під майонезом, запеченого в рукаві. При цьому корисна рибка збереже в собі всі соки і аромати.
Чим привабливий цей спосіб готування риби для сучасної господині? Мінімум затрат по часу і мінімум брудного посуду, а лосось виходить ніжним, соковитим і ароматним. Ситна вечеря або обід на двох для вас гарантований! Приємних вам клопоту на кухні!
- Лосось - 300 грам (стейк)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Духовку дозволите розігріватися на 180 ° С. Стейк лосося очистіть від залишилася луски, промийте під холодною водою, обсушити.
Майонез з'єднайте з оливковою олією, лимонним соком, спеціями, сіллю і перцем за смаком. Перемішайте і намажте по верху стейка.
Потім помістіть його в рукав для запікання, закрутіть кінці і поставте запікати в розігріту духовку на 20 хвилин.
Як гарнір можна подавати відварну картоплю і свіжі овочі. Смачного!