Рецепт Лосось під майонезом, запечений в рукаві фото

Лосось під майонезом, запечений в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Хочете швидко і просто приготувати вишукану вечерю? Візьміть на замітку рецепт, як приготувати лосося під майонезом, запеченого в рукаві. При цьому корисна рибка збереже в собі всі соки і аромати.

Опис приготування:

Чим привабливий цей спосіб готування риби для сучасної господині? Мінімум затрат по часу і мінімум брудного посуду, а лосось виходить ніжним, соковитим і ароматним. Ситна вечеря або обід на двох для вас гарантований! Приємних вам клопоту на кухні!

  • Лосось - 300 грам (стейк)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
лосось під майонезом, запечений в рукаві - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Духовку дозволите розігріватися на 180 ° С. Стейк лосося очистіть від залишилася луски, промийте під холодною водою, обсушити.
лосось під майонезом, запечений в рукаві - фото крок 2
Майонез з'єднайте з оливковою олією, лимонним соком, спеціями, сіллю і перцем за смаком. Перемішайте і намажте по верху стейка.
лосось під майонезом, запечений в рукаві - фото крок 3
Потім помістіть його в рукав для запікання, закрутіть кінці і поставте запікати в розігріту духовку на 20 хвилин.
лосось під майонезом, запечений в рукаві - фото крок 4
Як гарнір можна подавати відварну картоплю і свіжі овочі. Смачного!

Схожі рецепти