Лосось під майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Запечена в духовці лосось під майонезом виходить соковитим, ароматним і смачним. Додайте для аромату сушений часник, рожевий і білий перець. 5 хвилин на підготовку і через півгодини у вас готовий вечерю!
Форму для запікання лосося я раджу вибирати такого розміру, щоб рибку було там тісно або загорніть її у фольгу. Так риба збереже всі соки і корисні речовини. Подробиці приготування лосося під майонезом дивіться нижче в рецепті.
- Лосось - 500 грам
- Сир - 100 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Перець рожевий - 1/2 чайних ложки
- Перець білий - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
Очищені від луски стейки лосося вимийте, обсушити.
Помістіть стейки лосося в форму для запікання. Полийте лимонним соком, приправте перцем і сушеним часником.
Змастіть майонезом, посипте тертим сиром. Надішліть запікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах до рум'яної скоринки.
Смачного!