Рецепт Лосось слабосоленої фото

Лосось слабосоленої
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
ПП рецепти
На святковий стіл
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Червона риба припаде до смаку навіть самому вишуканому гурману. Вона не вибаглива, виходить при будь-якому способі приготування. Спробуйте рецепт, як приготувати лосось слабосоленої.

Опис приготування:

Риба за таким рецептом стане відмінним доповненням в приготуванні салатів, бутербродів, диван, а також багатьох інших страв. У тому числі така рибка прекрасно виглядає в якості самостійної закуски. Таким способом можна засолити і інші види червоної риби. Все робиться дуже просто і виходить неймовірно смачно, так що приступаємо, без зволікання!

  • Філе лосося - 1 кілограм
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Кріп - 1 пучок
лосось слабосоленої - фото крок 1
1. З філе вибираємо всі кісточки, ретельно миємо й висушуємо лосося паперовим рушником. Нарізаємо невеликими шматками.
лосось слабосоленої - фото крок 2
2. Зелень миємо й обсушуємо паперовим рушником, дрібно рубаємо і відправляємо в миску, туди ж додаємо сіль і цукор. Кожен шматочок ретельно натираємо отриманою сумішшю.
лосось слабосоленої - фото крок 3
3. У харчовій плівці зубочисткою або вилкою робимо дірочки, а потім щільно загортаємо в неї шматочки риби, укладаємо їх в глибоку форму. Зверху встановлюємо вантаж.
лосось слабосоленої - фото крок 4
4. Відправляємо рибу в холодильник на добу або мінімум на ніч. Після маринування дістаємо рибку, витираємо її паперовим рушником. Нарізаємо тонкими шматочками і пробуємо. Смачного!

Схожі рецепти