Салат з фореллю слабосоленої
(покроковий рецепт з фото)
Майже жоден святковий стіл не обходиться без слабосоленої сьомги або форелі. Смак такої риби настільки ніжний і приємний, тому розповім і покажу, як приготувати салат з фореллю слабосоленої.
З філе слабосоленої форелі можна приготувати безліч різноманітних закусок і салатів на святковий стіл. Наприклад, з апельсинами, свіжою зеленню, сирами і т. d. Головне - вибрати хороші продукти, нехай і трохи, і красиво подати на стіл.
- Форель слабосолена - 200 грам
- Морква варена - 1 штука
- Картопля відварна - 3 штуки
- Яйця варені - 2 штуки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні продукти.
Дрібно наріжте зелену цибулю, кубиками - слабосоленую форель і варені яйця.
Очищену варену моркву натріть на крупній тертці.
Так само поступите і з вареною картоплею.
Шари салату укладаються в салатну кільце з кришечкою-ущільнювачем.
Перший шар - картопля, ущільните і покрийте шаром майонезу.
Наступний шар - нарізана слабосолона форель, ущільните.
Рибу покрийте шаром майонезу і укладіть нарізану зелену цибулю.
Нарізані варені яйця окремо змішайте з майонезом і покладіть на шар зеленої цибулі.
Тепер - шар вареної моркви.
Салат акуратно ущільните в кільці, покрийте майонезом, зеленою цибулею, потім кільце зніміть.
Прикрасьте салат з слабосоленої форелі на свій смак і подавайте на стіл. Смачного!