Салат зі слабосоленої сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо плануєте романтичний легку вечерю або хочете побалувати себе вишуканою стравою в домашньому виконанні, то розповім відповідний рецепт, як приготувати салат зі слабосоленої сьомгою.
Приготування такої страви не займе більше 20 хвилин. Його можна віднести до розряду ресторанної та вишуканої кухні. Знадобиться всього 3 інгредієнта для салату, беручи до уваги заправки на основі бальзамічного оцту. Рекомендую спробувати!
- Салат "ромен" - 1 пучок
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Слабосолона сьомга - 100 грам
- Фета - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Бальзамічний оцет - 1-2 Ст. Ложок
1. Пучок салату "ромен" гарненько мою і витираю, потім розрізаю на 2 частини і викладаю на деко, змащую оливковою олією і посипаю сіллю, перцем.
2. Відправляю салат на 5-8 хвилин в розігрітий до 180 градусів духовку, щоб він підсох.
3. Нарізаю слабосоленую сьомгу тонкими скибочками.
4. Викладаю салат на тарілку зрізом вниз, викладаю шматочки сьомги, поливаю бальзамічним оцтом, руками крошу сверху фету и подаю блюдо к столу.