Рецепт Салат зі слабосоленої сьомгою фото

Салат зі слабосоленої сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Зелень, Сьомга
Рецепти для схуднення
На обід
Салати

Якщо плануєте романтичний легку вечерю або хочете побалувати себе вишуканою стравою в домашньому виконанні, то розповім відповідний рецепт, як приготувати салат зі слабосоленої сьомгою.

Приготування такої страви не займе більше 20 хвилин. Його можна віднести до розряду ресторанної та вишуканої кухні. Знадобиться всього 3 інгредієнта для салату, беручи до уваги заправки на основі бальзамічного оцту. Рекомендую спробувати!

  • Салат "ромен" - 1 пучок
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Слабосолона сьомга - 100 грам
  • Фета - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Бальзамічний оцет - 1-2 Ст. Ложок
салат зі слабосоленої сьомгою - фото крок 1
1. Пучок салату "ромен" гарненько мою і витираю, потім розрізаю на 2 частини і викладаю на деко, змащую оливковою олією і посипаю сіллю, перцем.
салат зі слабосоленої сьомгою - фото крок 2
2. Відправляю салат на 5-8 хвилин в розігрітий до 180 градусів духовку, щоб він підсох.
салат зі слабосоленої сьомгою - фото крок 3
3. Нарізаю слабосоленую сьомгу тонкими скибочками.
салат зі слабосоленої сьомгою - фото крок 4
4. Викладаю салат на тарілку зрізом вниз, викладаю шматочки сьомги, поливаю бальзамічним оцтом, руками крошу сверху фету и подаю блюдо к столу.

Схожі рецепти