Рецепт Салат з сьомги слабосоленої фото

Салат з сьомги слабосоленої
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Авокадо, Огірок, Мед, Сьомга
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Для діабетиків
На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Салати

Червону рибу для приготування цього салату мариную в особливому соусі на основі горілки, що надає страві вишуканий смак. Розповідаю, як приготувати салат з сьомги слабосоленої з вишуканою подачею.

Такий салат можна приготувати, якщо ви збираєтеся влаштовувати урочистий прийом. Він готується просто і легко, але з дуже вигідною подачею і вишуканим смаком. Огірок і рибку нарізаю дуже тонко. Рибку для салату можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику 2-3 дня.

  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль морська - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 3 Ст. Ложки
  • Філе сьомги - 170 грам
  • Горілка - 60 мілілітрів
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Авокадо - 1/2 штуки
  • Огірок - 1/2 штуки
  • Салат - 30 грам
  • Багет - 4 скибочки
1
У ємності з щільно закривається кришкою змішую цукор, сіль, кріп (2 столові ложки). Мою і викладаю сьомгу без кісток, заливаю все горілкою. Закриваю кришкою і відправляю в холодильник на добу, пару раз перевертаю.
2
Через 24 години дістаю рибу і витираю насухо паперовими рушниками.
3
В окремій мисці з'єдную гірчицю, лимонний сік, мідь, залишився кріп, гарненько перемішую.
4
Рибку нарізаю дуже тонкими слайсами. Авокадо розрізаю на 2 частини, використовую тільки одну і нарізаю її тонкими скибочками.
5
Огірок мою і за допомогою овочерізки нарізаю тонкими смужками. Мою салат і витираю серветками.
6
На тарілку викладаю рибку, потім авокадо, а зверху красиво укладаю тонкі смужки огірка, поруч кладу салатні листя і поливаю заправкою на основі гірчиці. Подаю страву з скибочками багета.

Схожі рецепти