Рецепт Локшина з помідорами фото

Локшина з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Помідор , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-3
Час приготування: 20 хв.

Рекомендую дізнатися, як приготувати локшину з помідорами так, щоб у ваших близьких і сумнівів не залишилося в тому, що вони побували на італійському вечері. І все це - в лічені хвилини і без зусиль!

Опис приготування:

Рецепт приготування локшини з помідорами мені подобається своєю невигадлива і швидкістю. Але і смакові якості цієї страви також не варто відкидати, та й на вигляд виходить завжди апетитно, так що в якості дієтичного замінника справжніх спагеті з жирним соусом, локшина з помідорами підходить ідеально.

1. Для початку ставимо грітися злегка підсолену воду з додаванням рослинної олії.

2. Всі овочі і зелень моєму, і чистий. З помідорів теж знімаємо шкірку.

3. Як вода закипить - закидаємо локшину, і відварюємо, як зазвичай.

4. Тепер на сковороді підсмажуємо дрібно нарізані цибулю з часником до прозорості.

5. До підсмаженим овочів додаємо дрібно нарізані помідори, і зменшимо вогонь. Нехай гаситься, поки помідори не пустять сік і не перетворяться в пюре.

6. Тепер до соусу додаємо дрібно рубаний базилік, сіль і перець, і майже відразу ж знімаємо з вогню.

Можна відварену локшину полити зверху цим соусом і подавати до столу, а можна відварену локшину закинути в сковороду, і трохи обсмажити в соусі - це вже на ваш смак. Локшина з помідорами в домашніх умовах готова! Смачного!


  • Локшина - 200 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Рецепт приготування локшини з помідорами мені подобається своєю невигадлива і швидкістю. Але і смакові якості цієї страви також не варто відкидати, та й на вигляд виходить завжди апетитно, так що в якості дієтичного замінника справжніх спагеті з жирним соусом, локшина з помідорами підходить ідеально.

1. Для початку ставимо грітися злегка підсолену воду з додаванням рослинної олії.

2. Всі овочі і зелень моєму, і чистий. З помідорів теж знімаємо шкірку.

3. Як вода закипить - закидаємо локшину, і відварюємо, як зазвичай.

4. Тепер на сковороді підсмажуємо дрібно нарізані цибулю з часником до прозорості.

5. До підсмаженим овочів додаємо дрібно нарізані помідори, і зменшимо вогонь. Нехай гаситься, поки помідори не пустять сік і не перетворяться в пюре.

6. Тепер до соусу додаємо дрібно рубаний базилік, сіль і перець, і майже відразу ж знімаємо з вогню.

Можна відварену локшину полити зверху цим соусом і подавати до столу, а можна відварену локшину закинути в сковороду, і трохи обсмажити в соусі - це вже на ваш смак. Локшина з помідорами в домашніх умовах готова! Смачного!

Схожі рецепти