Локшина з помідорами і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Локшина з помідорами і ковбасою - це відмінне рішення для обіду на швидку руку. З доступних інгредієнтів, які завжди є в холодильнику, виходить ситне і смачне блюдо.
Локшина з помідорами і ковбасою готується дуже швидко. Досить відварити локшину і обсмажити разом з соковитими помідорами і ароматною ковбаскою. За лічені хвилини смачний обід буде чекати всю вашу сім'ю.
- Локшина - 200 грам
- Помідори - 150 грам
- Варена ковбаса - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Закип'ятіть в каструлі воду для варіння локшини, приправити сіллю, варіть локшину 7-8 хвилин. З готової локшини злийте воду.
Наріжте кубиками варену ковбасу.
Вимиті помідори наріжте середніми шматочками.
На вершковому маслі обсмажте ковбасу.
Додайте помідори і смажте ще пару хвилин.
Всипте локшину і перемішайте.
Обсмажуйте локшину з ковбасою і помідорами пару хвилин. Можете за смаком додати сіль і чорний перець.
Локшину подавайте до столу гарячою. Смачного!