Листя аерації
(покроковий рецепт з фото)
Окрошка на айраном від звичайної окрошки відрізняється більш кислим смаком. Приготувати її ви зможете дуже просто і швидко. Кажуть (і я так вважаю! ), що окрошка на айраном - найсмачніша! пробуємо.
Кефір відомий цим, що втаязикє спрагу, прискорює травлення, підвищує апетит, зміцнює імунітет і нервову систему. Тому окрошка на айраном вдвічі, а то і втричі корисніше звичайної окрошки. Йогурт, до речі, "любить" ароматні трави, тому зелені в свій холодний суп можете додати побільше. Читайте, як приготувати окрошку на айраном, і готуйте на здоров'я!
- Куряче філе - 200 грам
- Картопля - 350 грам
- Огірки - 200 грам
- Цибуля зелена - 20 грам
- Яйця - 4 штуки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Редис червоний - 150 грам
- Кріп - 30 грам
- Йогурт - 900 мілілітрів
- Сіль - - За смаком
1. Щоб приготувати окрошку на айраном, спочатку треба відварити курку, яйця і картоплю в мундирі. Остудити. Картоплю почистити і порізати невеликими кубиками.
2. Яйця очистіть, виберіть жовток, а білок дрібно поріжте.
3. Жовток розітріть ложкою і змішайте з гірчицею.
4. Куряче філе дрібно наріжте.
5. Огірки наріжте дрібними кубиками.
6. Редиску також наріжте дрібно - так смачніше.
7. Зелень дрібно поріжте. Розітріть з сіллю, щоб пустила сік.
8. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, солимо.
9. Додаємо айран, ще раз акуратно перемішуємо. Осколок Айрона готовий!
Смачного!
Смачного!