Рецепт Листя аерації фото

Листя аерації
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Окрошка на айраном від звичайної окрошки відрізняється більш кислим смаком. Приготувати її ви зможете дуже просто і швидко. Кажуть (і я так вважаю! ), що окрошка на айраном - найсмачніша! пробуємо.

Опис приготування:

Кефір відомий цим, що втаязикє спрагу, прискорює травлення, підвищує апетит, зміцнює імунітет і нервову систему. Тому окрошка на айраном вдвічі, а то і втричі корисніше звичайної окрошки. Йогурт, до речі, "любить" ароматні трави, тому зелені в свій холодний суп можете додати побільше. Читайте, як приготувати окрошку на айраном, і готуйте на здоров'я!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Картопля - 350 грам
  • Огірки - 200 грам
  • Цибуля зелена - 20 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Редис червоний - 150 грам
  • Кріп - 30 грам
  • Йогурт - 900 мілілітрів
  • Сіль - - За смаком
листя аерації - фото крок 1
1. Щоб приготувати окрошку на айраном, спочатку треба відварити курку, яйця і картоплю в мундирі. Остудити. Картоплю почистити і порізати невеликими кубиками.
листя аерації - фото крок 2
2. Яйця очистіть, виберіть жовток, а білок дрібно поріжте.
листя аерації - фото крок 3
3. Жовток розітріть ложкою і змішайте з гірчицею.
листя аерації - фото крок 4
4. Куряче філе дрібно наріжте.
листя аерації - фото крок 5
5. Огірки наріжте дрібними кубиками.
листя аерації - фото крок 6
6. Редиску також наріжте дрібно - так смачніше.
листя аерації - фото крок 7
7. Зелень дрібно поріжте. Розітріть з сіллю, щоб пустила сік.
листя аерації - фото крок 8
8. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, солимо.
листя аерації - фото крок 9
9. Додаємо айран, ще раз акуратно перемішуємо. Осколок Айрона готовий!
Смачного!

Схожі рецепти