Рецепт Лазанья з сосисками і печерицями фото

Лазанья з сосисками і печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Італійська лазіння - це завжди ситне і ніжне гаряче блюдо, в якому можна проявити свій креатив. Берете за основу макаронні вироби, а потім вже додаєте щось від себе. Давайте приступимо!

Опис приготування:

Наприклад, прочитайте про те, як приготувати лазанью з сосисками і печерицями. Обов'язково зробимо класичний томатний соус, який просочує все шари і дає соковитість з насиченим смаком. Ще уточнення: сосиски використовуються італійські, а не звичайні. Так що якщо їх не знайдете в магазині, то замініть фаршем.

  • Моцарелла - 120 грам
  • Печериці - 720 грам
  • Італійські сосиски - 240 грам (або яловичий фарш)
  • Листя для лазаньї - 180 грам
  • Помідори - 420 грам (перетерті)
  • Багет - 1 штука (маленький)
  • Rikotta - 80 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вино - 90 мілілітрів (біле сухе)
  • Італійські трави - 1 Ст. Ложка (сушені)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
лазанья з сосисками і печерицями - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Багет розділіть навпіл. Гриби наріжте слайсами, а часник подрібніть. 3/4 частини motsarellи peretrite з rikktoy, додавши перець за смаком.
лазанья з сосисками і печерицями - фото крок 2
2. Далі сосиски або фарш обсмажте в розігрітій олії протягом 7 хвилин, постійно помішуючи. 1 ст. Ложку фаршу збережіть для соусу.
лазанья з сосисками і печерицями - фото крок 3
3. Потім сосиски приберіть з сковороди, а замість них викладіть 2/3 частини часнику з грибами. Обсмажте їх протягом 5 хвилин. Потім додайте помідори, вино і трави. Гасіть соус ще 5 хвилин. В кінці додайте відкладені сосиски. Перемішайте, вимкніть вогонь.
лазанья з сосисками і печерицями - фото крок 4
4. Тепер шарами зберіть лазанью. У форму для випічки влийте частина соусу, потім сирну масу і листи. Зберіть в такому порядку всі складові, щоб в кінці був соус. Зверху натріть сир, що залишився. Випікайте лазанью 20 хвилин під фольгою, а потім ще 10 хвилин без при 200 градусах.
лазанья з сосисками і печерицями - фото крок 5
5. В цей час багет змастіть часником і маслом. Надішліть його пекти на 5 хвилин. Потім посипте перцем і сіллю.
лазанья з сосисками і печерицями - фото крок 6
6. Подавайте лазанью з багетом. Смачного!

Схожі рецепти