Курячий шашлик в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний, шалено смачний і дуже ніжний шашлик в пікантному томатному соусі готувати зовсім просто. Чудовий смак і апетитний вигляд приверне не тільки любителів курки. Готуємо смачний шашлик.
З ніжного м'яса курки можна приготувати дуже смачний і соковитий шашлик. Рецепт приготування курячого шашлику в томатному соусі нескладний і готувати його дуже легко. Замариноване в пікантному томатному соусі, куряче філе виходить дуже ніжним і дивно смачним. Соус додає м'ясу гарний, ніжно-рожевий колір. У мене шашлик без спецій, але ви сміливо можете додати улюблені спеції і ваш шашлик заграє новими смаками.
Дивіться, як приготувати курячий шашлик в томатному соусі.
- Куряче філе - 300-400 грам
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Мед - 1 Чайна ложка
Куряче філе добре промиваємо проточною водою, висушуємо і нарізаємо смужками.
Готуємо томатний соус. Для цього змішуємо в мисці томатну пасту, мед і часник, видавлений через прес. Добре перемішуємо і додаємо соєвий соус.
Перекладаємо в маринад смужки філе, добре перемішуємо і залишаємо на пару годин в холодильнику.
Замариноване філе надягаємо на шампури і готуємо на мангалі до готовності. Але якщо погода не дозволяє вам отримати насолоду від шашликом на природі, то можна його приготувати і в духовці.
Для цього надягаємо філе на шпажки, викладаємо на деко, змащений маслом, і відправляємо в духовку. Виставляємо температуру 220 і закінчив 15-20 хвилин. Пару раз переверніть шашлик.