Рецепт Курка з грибами і квасолею фото

Курка з грибами і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Птах, Бобові, Квасоля, Курка, Гриби
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже смачне і насичене блюдо, яке чудово підходить для обіднього столу або вечері. Крім того, курка з грибами і квасолею добре поєднується з картопляним гарніром і різними салатами. Пробуємо!

Перед вами - простий рецепт приготування курки з грибами та квасолею. Готуємо в мультиварки, виставивши режим "випічка" . Спершу обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо куряче м'ясо і гриби. В кінці кладемо помідори і перець. Перемикаємо режим на гасіння і додаємо відварену квасолю. Готуємо з закритою кришкою приблизно 1 час. Хай щастить!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Гриби - 500 грам
  • Квасоля - 200 грам (відварна)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
курка з грибами і квасолею - фото крок 1
Вливаємо в чашу мультиварки 2-3 ст.Л. Рослинної олії. Включаємо режим "випічка" 50 хвилин. Додаємо цибулю, порізаний півкільцями. Готуємо до прозорості.
курка з грибами і квасолею - фото крок 2
Додайте порізане куряче філе, посоліть і готуйте ще 20 хвилин. Кришка мультиварки відкрита.
курка з грибами і квасолею - фото крок 3
Тепер кладемо гриби, порізані пластинками. Ще трохи солимо, перемішуємо і готуємо 10 хвилин.
курка з грибами і квасолею - фото крок 4
Для 5 хвилин до закінчення програми додаємо дрібно порізані помідори і перець.
курка з грибами і квасолею - фото крок 5
Тепер закладаємо відварну квасоля. Виставляємо режим "гасіння" 1 час. Перемішуємо і продовжуємо готувати.
курка з грибами і квасолею - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти