Курка з грибами і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і насичене блюдо, яке чудово підходить для обіднього столу або вечері. Крім того, курка з грибами і квасолею добре поєднується з картопляним гарніром і різними салатами. Пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування курки з грибами та квасолею. Готуємо в мультиварки, виставивши режим "випічка" . Спершу обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо куряче м'ясо і гриби. В кінці кладемо помідори і перець. Перемикаємо режим на гасіння і додаємо відварену квасолю. Готуємо з закритою кришкою приблизно 1 час. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Гриби - 500 грам
- Квасоля - 200 грам (відварна)
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Вливаємо в чашу мультиварки 2-3 ст.Л. Рослинної олії. Включаємо режим "випічка" 50 хвилин. Додаємо цибулю, порізаний півкільцями. Готуємо до прозорості.
Додайте порізане куряче філе, посоліть і готуйте ще 20 хвилин. Кришка мультиварки відкрита.
Тепер кладемо гриби, порізані пластинками. Ще трохи солимо, перемішуємо і готуємо 10 хвилин.
Для 5 хвилин до закінчення програми додаємо дрібно порізані помідори і перець.
Тепер закладаємо відварну квасоля. Виставляємо режим "гасіння" 1 час. Перемішуємо і продовжуємо готувати.
Смачного!