Рецепт Курка з квасолею і грибами фото

Курка з квасолею і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Квасоля , Курка , Гриби , Куряча грудка , Червона квасоля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Нічого не можу з собою зробити, але вважаю за краще складним стравам прості. Це, в першу чергу, відноситься до салатів. Зовсім трохи проблем - і прекрасне, смачна страва готова. Беріть на замітку!

Опис приготування:

На цей раз я вирішила поділитися з вами рецептом, як приготувати курку з квасолею і грибами. Ви, звичайно, можете піддати необхідні продукти тепловій обробці і з'їсти в гарячому вигляді, але я воліла їх остудити і подати як салат. Мені так більше сподобалося. Спробуйте і ви зробити так за моєю порадою.

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Гриби - 150 грам
  • Волоський горіх - 25 грам
  • Твердий сир - 50 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Квасоля червона консервована, банку - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
курка з квасолею і грибами - фото крок 1
Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Обсмажте його в олії до прозорості.
курка з квасолею і грибами - фото крок 2
Волоські горіхи подрібніть в крихту.
курка з квасолею і грибами - фото крок 3
Грудку заздалегідь відварити в підсоленій воді. Потім остудіть і розберіть на волокна.
курка з квасолею і грибами - фото крок 4
Гриби наріжте соломкою і обсмажте в олії. Остудіть.
курка з квасолею і грибами - фото крок 5
Змішайте квасоля з горіхами, куркою, цибулею, грибами, подрібненим часником. Заправте майонезом. Додати сіль.
курка з квасолею і грибами - фото крок 6
Готовий салат подавайте, натерши зверху сир і прикрасивши за бажанням. Смачного!

Схожі рецепти