Курка з квасолею і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Нічого не можу з собою зробити, але вважаю за краще складним стравам прості. Це, в першу чергу, відноситься до салатів. Зовсім трохи проблем - і прекрасне, смачна страва готова. Беріть на замітку!
На цей раз я вирішила поділитися з вами рецептом, як приготувати курку з квасолею і грибами. Ви, звичайно, можете піддати необхідні продукти тепловій обробці і з'їсти в гарячому вигляді, але я воліла їх остудити і подати як салат. Мені так більше сподобалося. Спробуйте і ви зробити так за моєю порадою.
- Куряча грудка - 300 грам
- Гриби - 150 грам
- Волоський горіх - 25 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Квасоля червона консервована, банку - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Обсмажте його в олії до прозорості.
Волоські горіхи подрібніть в крихту.
Грудку заздалегідь відварити в підсоленій воді. Потім остудіть і розберіть на волокна.
Гриби наріжте соломкою і обсмажте в олії. Остудіть.
Змішайте квасоля з горіхами, куркою, цибулею, грибами, подрібненим часником. Заправте майонезом. Додати сіль.
Готовий салат подавайте, натерши зверху сир і прикрасивши за бажанням. Смачного!