Курка з квасолею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати незвичайне і дуже смачна страва і курки? Я з вами ділюся класичним рецептом курки з квасолею в мультиварці - раджу!
Якщо ви хочете побалувати себе і близьких смачною, соковитою і смачною курочкою - тоді зверніть увагу на цей рецепт. Я готувала курку з квасолею в мультиварці за традиційним способом. Якщо вам набридли звичні страви з птиці, тоді скористайтеся моїми рекомендаціями і насолодитеся чудовим смаком ароматної курки з квасолею.
- Kuricp - 1 штука
- Квасоля консервована - 200 грам (в томатному соусі)
- Цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
1. Як приготувати курку з квасолею в мультиварці? Все дуже просто! Для початку візьміть курку і підготуйте овочі.
2. Обробити тушку на шматки середнього розміру і складіть в мультиварку.
3. Туди ж додайте нарізану цибулю. Після чого посоліть і поперчіть.
4. Додайте консервовану квасолю і нарізану болгарський перець. Також (по бажанню) до курки можна додати дрібно порізаний часник.
5. Квасоля краще брати в томатному соусі - так ви отримаєте додаткову підливу для м'яса.
6. І в кінці засипте нарізані помідори. Перемішайте все і виберіть програму "гасити" . В середньому курка буде готується 30-40 хвилин.
7. Перед подачею можна присипати курку зеленню петрушки.