Курка з квасолею в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках свіженької ідеї страви на обід або вечерю не проходите мимо! Пропоную вам відмінний варіант: ситний, апетитний, досить швидкий і не дуже калорійний. Чудове поєднання, чи не так?
Хотілося б навчити вас, як приготувати курку з квасолею в томатному соусі. Поспішаю звернути вашу увагу на те, що в даному випадку використовується стручкова квасоля, але при бажанні ви можете взяти консервовану білу або червону, наприклад, буде теж дуже смачно. Так як цей рецепт простий і на швидку руку, томатний соус у мене готовий. Якщо у вас є свіжі помідори і трохи часу в запасі, то сміливо можна зробити домашній соус.
- Куряче філе - 3 штуки
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Стручкова квасоля - 1.5 кілограма
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Томати у власному соку - 400 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Набір необхідних інгредієнтів невеликий і досить простий, так що зайнятим господаркам рецепт напевно припаде до смаку.
2. Для початку вимийте, обсушити і замаринуйте філе. Полийте соком лимона, приправити сіллю, присипте спеціями за смаком.
3. Паралельно очистіть і подрібніть цибулю з часником. Обсмажте хвилин 5 на середньому вогні, помішуючи, а після додайте томатний соус.
4. Вимийте і висушіть квасоля.
5. І викладіть її в томатний соус.
6. Курочку тим часом обсмажте до готовності на звичайній сковороді або грилі.
7. Квасоля тушкуйте на середньому вогні до м'якості. В соус додайте сіль, перець і приправи (при бажанні).
8. От і все, курка з квасолею в томатному соусі в домашніх умовах готова, блюдо можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!