Свинина з квасолею в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Свинина в томатному соусі - дуже смачне, красиве і ситне блюдо. Готується просто, так що впорається навіть недосвідчений кулінар.
Якщо ви візьмете готову консервовану квасолю, то процес приготування значно скоротиться, хоча зварити квасолю можна заздалегідь. Час приготування свинини залежить від її якості, але як правило, на це піде не більше 35-40 хвилин. Блюдо виходить дуже смачним, красивим і цілком підійде для святкового столу. Подавайте таку свинину з овочами і соліннями.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Квасоля біла - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування свинини з квасолею в томатному соусі.
М'якоть свинини помийте і наріжте шматочками розміром приблизно 4х4 см. Викладіть в каструлю з товстим дном або казан.
Налийте соняшникову олію і обсмажте свинину до легкої золотистої скоринки.
Моркву і ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте довільно. Додайте до м'яса.
Наливати 250-300 мл. Води. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте свинину до готовності.
Поки свинина гаситься, зваріть білу квасолю. Для цього добре її помийте і заздалегідь замочіть в холодній воді на кілька годин.
Коли свинина з овочами буде практично готова, посоліть і поперчіть м'ясо.
Додайте томатну пасту.
І квасоля.
Перемішайте всі інгредієнти. Проваріть м'ясо з квасолею і томатною пастою 5-6 хвилин і вимикайте. В кінці приготування додайте подрібнений часник.
Свинина з квасолею в томатному соусі готова. Можна подавати до столу.