Свинина, тушкована в вершково-томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Це один з улюблених рецептів нашої сім'ї. М'ясо, приготоване за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ароматним. Вся фішка цього рецепта саме в соусі. Ділюся рецептом!
Таке м'ясо дуже смачно саме по собі. Але так само можна подати з будь-яким гарніром. Відмінно буде поєднуватися з картопляним пюре овочевим салатом. Сім'я буде в захваті!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Крем - 100 грам
- Крохмаль - 1 чайних ложок
- Вершки 20% - 1 склянок
- Спеції - 1 За смаком
М'ясо наріжте і обсмажте на сильному вогні.
Додайте нарізану цибулю. Продовжуйте обсмажувати все разом ще пару хвилин. Додати сіль.
Томатну пасту трохи розведіть водою і додайте до м'яса.
Зробіть менше вогонь і тушкуйте м'ясо під кришкою хвилин на 15. Потім змішайте крохмаль з невеликою кількістю води і влийте до м'яса.
Додайте вершки і перемішайте. Добре все прогрійте.
Додайте вершки і перемішайте. Добре все прогрійте.
Додайте сметану. Перемішайте. Як тільки все закипить разом зі сметаною - можна виключати.
При подачі посипте м'ясо зеленню. Смачного!