Рецепт Свинина, тушкована в вершково-томатному соусі фото

Свинина, тушкована в вершково-томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це один з улюблених рецептів нашої сім'ї. М'ясо, приготоване за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ароматним. Вся фішка цього рецепта саме в соусі. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Таке м'ясо дуже смачно саме по собі. Але так само можна подати з будь-яким гарніром. Відмінно буде поєднуватися з картопляним пюре овочевим салатом. Сім'я буде в захваті!


  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 100 грам
  • Крохмаль - 1 чайних ложок
  • Вершки 20% - 1 склянок
  • Спеції - 1 За смаком
свинина, тушкована в вершково-томатному соусі - фото крок 1
М'ясо наріжте і обсмажте на сильному вогні.
свинина, тушкована в вершково-томатному соусі - фото крок 2
Додайте нарізану цибулю. Продовжуйте обсмажувати все разом ще пару хвилин. Додати сіль.
свинина, тушкована в вершково-томатному соусі - фото крок 3
Томатну пасту трохи розведіть водою і додайте до м'яса.
свинина, тушкована в вершково-томатному соусі - фото крок 4
Зробіть менше вогонь і тушкуйте м'ясо під кришкою хвилин на 15. Потім змішайте крохмаль з невеликою кількістю води і влийте до м'яса.
Додайте вершки і перемішайте. Добре все прогрійте.
свинина, тушкована в вершково-томатному соусі - фото крок 5
Додайте сметану. Перемішайте. Як тільки все закипить разом зі сметаною - можна виключати.
свинина, тушкована в вершково-томатному соусі - фото крок 6
При подачі посипте м'ясо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти