Фрикадельки з беконом в вершково-томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Фрикадельки в беконі - по-справжньому чоловіча ситна закуска. Їх можна подавати в якості окремої закуски або з улюбленим гарніром, свіжими овочами. Обов'язково приготуйте, ваш чоловік буде задоволений.
А готується це гаряче блюдо на раз, два, три! Всього-то й потрібно, що сформувати м'ясні кульки, обернути їх скибочками бекону (справа 2-3 хвилин) і залити соусом, а з усім іншим впорається духовка. Нижче я докладно описала, як приготувати фрикадельки з беконом в вершково-томатному соусі. Приємних вам клопоту на кухні!
- Фарш м'ясний - 500 грам (яловичина, качка)
- Бекон - 400 грам (копчений)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка(ucho-сунелі, перець рожевий свіжозмелений)
- Вершки - 1 Склянка
- Сік томатний - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте і очистіть.
Ображати з бекону шкурку. З'єднайте фарш, сіль, перець, подрібнені цибулю і часник, ретельно вимісити фарш. Яйце додавайте на свій розсуд. Якщо фарш з жирком, то яйце не знадобиться. Змочіть руки водою і сформуйте з фаршу кульки, оберніть їх скибочками бекону. Додайте їх в форми для запікання.
Для соусу з'єднайте вершки і томатний сік, залийте їм фрикадельки і поставте запікати в духовку при 180 ° С 1 час.
Трохи остудіть і подавайте до столу зі свіжими овочами або улюбленим гарніром. Смачного!