Фрикадельки в томатному соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і ніжні м'ясні кульки на вечерю з ароматним соусом з томатів тепер і в мультиварці завдяки цим рецептом фрикадельок в томатному соусі в мультиварці!
Фрикадельки в мультиварці виходять навіть краще, ніж в каструлі або в духовці. В режимі "гасіння" м'ясо стає дуже соковитим і просочується соусом. Для приготування фрикадельок в томатному соусі в мультиварці нам знадобиться курячий фарш (але можна їх готувати і зі свинини, яловичини і т.Д.), дві середні цибулини, якщо будуть - свіжі помідори. Я їх замінила на томатний сік. Дивимося рецепт.
- Фарш - 800 грам
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатний сік - 1 Склянка
- Вода - 0, 5 склянки
- Зелень, спеції - За смаком
У фарш додайте подрібнену цибулю, терту моркву, спеції і яйце. Перемішуємо.
Другий цибулю теж ріжемо, викладаємо в чашу мультиварки з маслом і ставимо режим "випічка" з 20 хвилин.
Також додаємо до цибулі подрібнений часник. Потім заливаємо все томатним соком і тушкуємо до сигналу.
Формуємо фрикадельки, викладаємо в мультиварку, додаємо трохи води, а також спеції і зелень. Ставимо режим "гасіння" в годину.
Наші фрикадельки в томатному соусі в мультиварці готові! подавати їх можна з картоплею або макаронами. Смачного!