Рецепт Тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі фото

Тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Гриби
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це дуже смачна страва, яке сподобається і дітям і дорослим. Особливість цих тефтелей в тому, що там є гриби. Це надає їм неповторний аромат.

Опис приготування:

Перед початком приготування необхідно відварити рис. Крім того, що він йде до складу, його так само можна використовувати як гарнір. За бажанням можна додати в процесі приготування часник.

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 1 Склянка (зварений)
  • Печериці - 200 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Кріп - 1 Пучков
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
  • Вода - 1/2 склянки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложок
  • Вершки 20% - 1/2 склянки
  • Спеції - За смаком
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 1
Дрібно наріжте гриби.
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 2
Додайте до грибів фарш і варений рис.
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 3
Додайте яйце і дрібно нарізаний кріп. Сіль, спеції за смаком. Все добре перемішайте.
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 4
Сформуйте тефтелі і обсмажте з усіх боків.
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 5
Окремо змішайте воду з борошном.
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 6
Додайте томатну пасту і вершки.
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 7
Залийте цим соусом тефтелі, тушкуйте на маленькому вогні хвилин 10-15.
тефтелі з грибами в вершково-томатному соусі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти