Гарнір до тефтелі в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Одним з найкращих гарнірів до тефтелі в томатному соусі є картопляне пюре. Для того, щоб воно стало ще смачніше, додайте до нього свіжу зелень, а також трохи тертого твердого сиру.
Щоб картопляне пюре вийшло смачним, обов'язково додайте до нього масло і молоко. Якщо ви будете збивати пюре занурювальним блендером, то воно вийде більш повітряним. Свіжа петрушка додасть аромат. Щоб дізнатися, як приготувати гарнір до тефтелі в томатному соусі, прочитайте цей рецепт.
- Картопля - 2 кілограма
- Вершкове масло - 125 грам
- Молоко - 1, 5 склянки
- Сир твердий - 1 Склянка
- Петрушка - 1/2 пучка
- М'ята свіжа - 1/2 пучка
- Кріп - 1/2 пучка
- Сіль, перець - За смаком
Картопля очистіть і вимийте. Наріжте його на шматки і покладіть в каструлю. Залийте холодною водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні до м'якості двадцять хвилин.
Коли картопля буде готовий, злийте з нього рідину і влийте в каструлю молоко. Потім наріжте масло на шматки і додайте до картоплі з молоком.
Перетворіть картопля в пюре за допомогою толкушкой або погружного блендера.
Натріть на дрібній тертці твердий сир, який добре плавиться. Петрушку вимити, відріжте тверді стеблинки і нарубати зелень ножем. Додайте зелень до картоплі. Ретельно перемішайте і подавайте до столу гарячим.