Рецепт Гарнір до тефтелі в томатному соусі фото

Гарнір до тефтелі в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Сир , Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри , Пюре
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одним з найкращих гарнірів до тефтелі в томатному соусі є картопляне пюре. Для того, щоб воно стало ще смачніше, додайте до нього свіжу зелень, а також трохи тертого твердого сиру.

Опис приготування:

Щоб картопляне пюре вийшло смачним, обов'язково додайте до нього масло і молоко. Якщо ви будете збивати пюре занурювальним блендером, то воно вийде більш повітряним. Свіжа петрушка додасть аромат. Щоб дізнатися, як приготувати гарнір до тефтелі в томатному соусі, прочитайте цей рецепт.

  • Картопля - 2 кілограма
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Сир твердий - 1 Склянка
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • М'ята свіжа - 1/2 пучка
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Сіль, перець - За смаком
гарнір до тефтелі в томатному соусі - фото крок 1
Картопля очистіть і вимийте. Наріжте його на шматки і покладіть в каструлю. Залийте холодною водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні до м'якості двадцять хвилин.
гарнір до тефтелі в томатному соусі - фото крок 2
Коли картопля буде готовий, злийте з нього рідину і влийте в каструлю молоко. Потім наріжте масло на шматки і додайте до картоплі з молоком.
гарнір до тефтелі в томатному соусі - фото крок 3
Перетворіть картопля в пюре за допомогою толкушкой або погружного блендера.
гарнір до тефтелі в томатному соусі - фото крок 4
Натріть на дрібній тертці твердий сир, який добре плавиться. Петрушку вимити, відріжте тверді стеблинки і нарубати зелень ножем. Додайте зелень до картоплі. Ретельно перемішайте і подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти