Курка каррі від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)
Курка - це досить часте блюдо на нашому столі, рецептів приготування якої дуже багато. Пропоную приготувати курку карі від Джеймі Олівера. Готується курочка максимально просто і швидко.
Рецепт з рубрики "бюджетні страви" . Курка попередньо обсмажується, а потім гаситься в соусі карі, який ми приготуємо самостійно. Інгредієнти прості, головне заздалегідь запастися необхідними спеціями. Підійде будь-яка частина курки, у мене стегно, але можна взяти навіть готове філе. Рецепт трохи адаптувала - прибрала з інгредієнтів червоний пекучий перець, мої гостре не надто їдять. Якщо ви любите гостру кухню, то сміливо додавайте пекучий перчик, головне не перестаратися! Подаємо курочку самостійно або з гарніром, ідеально підійде рис. М'ясо виходить дуже ніжним, соковитим і ароматним, буквально тане в роті! Спробуйте!
- Курка - 1 кілограм (будь-яка частина)
- Перець солодкий - 1 штука (бажано жовтий)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Помідори - 2 штуки
- Імбир - 1 частина(2 см)
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком