Курка каррі Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт від відомого кухаря Джеймі Олівера. Готувати можна будь-які частини курки за бажанням. Курочка виходить ніжною і соковитою, трохи гострої, в пікантному овочевому соусі. Раджу приготувати.
Оскільки блюдо традиційне, від відомого кухаря, раджу точно дотримуватися рецептуру.
- Курка - 1 кілограм
- Помідори - 3 штуки
- Лук репчатний - 1 штука
- Імбир - 30 грам
- Молоко кокосове - 150 мілілітрів
- Перець чилі - 2 штуки
- Насіння гірчиці - 2 чайних ложки
- Куркума - 1 Ст. Ложка
- Пажитник, насіння - 1 Чайна ложка
- Каррі - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
1. Курку помийте, обсушити і обсмажити в маслі до хрусткого стану.
2. Всі овочі дрібно наріжте.
3. У сотейнику розігрійте масло і додайте всі спеції, обсмажуйте до аромату.
4. Закладайте овочі в сковороду в такій послідовності: перець, імбир, цибуля, помідори. Обсмажуйте кожен по 2-3 хвилини.
5. Додайте кокосове молоко, приправити сіллю, поперчіть, доведіть до кипіння і варіть хвилин 7.
6. Поверніть курку в сковороду і тушкуйте хвилин 10.
7. Смачного!