Рецепт Краснопірка на сковороді фото

Краснопірка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Плотва
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Чоловік порадував уловом. Наловив красноперки підлогу сумки. Наше сімейство просто обожнює рибу в будь-якому її вигляді. Але так як краснопірка риба дрібна і кістлява, то найоптимальніший варіант - її посмажити.

Опис приготування:

Луска від такої рибки очищається швидко, потрібно тільки видалити нутрощі і підсмажити. Багато часу на це страва не піде, тому прочитайте, як приготувати красноперку ​​на сковороді. Завдяки цьому способу приготування, рибка виходить хрусткою зовні, м'якою і соковитою всередині. Спробуйте, це дуже смачно!

  • Плотва (краснопірка) - 8 штук
  • Борошно - 100 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
краснопірка на сковороді - фото крок 1
Очистіть і промийте рибу. Обсушити її паперовими рушниками, щоб не було зайвої вологи.
краснопірка на сковороді - фото крок 2
Посоліть і поперчіть рибку за смаком.
краснопірка на сковороді - фото крок 3
Кожну Рибінкі обваляйте в борошні, попередньо просіяне, щоб вона рівномірно була нею покрита.
краснопірка на сковороді - фото крок 4
У велику сковороду налийте і розігрійте масло. Надсилайте смажитися рибу до золотистої скоринки під кришкою. Смачного!

Схожі рецепти