Рецепт Краснопірка на сковороді фото

Краснопірка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Плотва
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Страви цілком

Чоловік порадував уловом. Наловив красноперки підлогу сумки. Наше сімейство просто обожнює рибу в будь-якому її вигляді. Але так як краснопірка риба дрібна і кістлява, то найоптимальніший варіант - її посмажити.

Луска від такої рибки очищається швидко, потрібно тільки видалити нутрощі і підсмажити. Багато часу на це страва не піде, тому прочитайте, як приготувати красноперку ​​на сковороді. Завдяки цьому способу приготування, рибка виходить хрусткою зовні, м'якою і соковитою всередині. Спробуйте, це дуже смачно!

  • Плотва (краснопірка) - 8 штук
  • Борошно - 100 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
краснопірка на сковороді - фото крок 1
Очистіть і промийте рибу. Обсушити її паперовими рушниками, щоб не було зайвої вологи.
краснопірка на сковороді - фото крок 2
Посоліть і поперчіть рибку за смаком.
краснопірка на сковороді - фото крок 3
Кожну Рибінкі обваляйте в борошні, попередньо просіяне, щоб вона рівномірно була нею покрита.
краснопірка на сковороді - фото крок 4
У велику сковороду налийте і розігрійте масло. Надсилайте смажитися рибу до золотистої скоринки під кришкою. Смачного!

Схожі рецепти