Краснопірка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Чоловік порадував уловом. Наловив красноперки підлогу сумки. Наше сімейство просто обожнює рибу в будь-якому її вигляді. Але так як краснопірка риба дрібна і кістлява, то найоптимальніший варіант - її посмажити.
Луска від такої рибки очищається швидко, потрібно тільки видалити нутрощі і підсмажити. Багато часу на це страва не піде, тому прочитайте, як приготувати красноперку на сковороді. Завдяки цьому способу приготування, рибка виходить хрусткою зовні, м'якою і соковитою всередині. Спробуйте, це дуже смачно!
- Плотва (краснопірка) - 8 штук
- Борошно - 100 грам
- Масло рослинне - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
Очистіть і промийте рибу. Обсушити її паперовими рушниками, щоб не було зайвої вологи.
Посоліть і поперчіть рибку за смаком.
Кожну Рибінкі обваляйте в борошні, попередньо просіяне, щоб вона рівномірно була нею покрита.
У велику сковороду налийте і розігрійте масло. Надсилайте смажитися рибу до золотистої скоринки під кришкою. Смачного!