Рецепт Краківський салат фото

Краківський салат
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Гриби , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Фуршет
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

У цього салату немає особливо цікавою історії. Просто до складу салату входить краківська ковбаса. Якщо такої немає, купите свинячу ковбасу і вона відмінно впишеться в салат до смаку.

Опис приготування:

Морква для салату обсмажуємо, а решту треба подрібнити. Потім все з'єднуємо в мисці, заправляємо майонезом до смаку і подаємо до столу. Удачі в приготуванні і доброго дня!

  • Білокачанна капуста - 300 грам
  • Зелена цибуля - 50 грам
  • Краківська ковбаса - 250 грам
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Печериці мариновані - 15 штук
  • Майонез - 30 грам
  • Сіль і чорний мелений перець - 1 грам
краківський салат - фото крок 1
Білокачанна капуста досить тверда. Її потрібно тонко нарізати. Посипати сіллю і перцем. Пом'яти руками.
краківський салат - фото крок 2
Морквину очистіть і натріть на крупній тертці. Обсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії.
краківський салат - фото крок 3
Ковбасу нарізати тонкою соломкою.
краківський салат - фото крок 4
Печериці нарізати довільно.
краківський салат - фото крок 5
Зелену цибулю нарізати дрібно. Разом з цибулею в салат можна додати будь-яку іншу зелень за смаком.
краківський салат - фото крок 6
З'єднайте капусту, ковбасу, цибуля, печериці.
краківський салат - фото крок 7
Додайте моркву разом з тим маслом, на якому вона смажилася.
краківський салат - фото крок 8
Заправте салат майонезом і подайте до столу.
краківський салат - фото крок 9
Подати можна в таких креманках порційно для кожного гостя.

Схожі рецепти