Рецепт Ковбаски в тесті фото

Ковбаски в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Страви в тесті
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування свинячих ковбасок в тесті, запечених в духовці, традиційного різдвяного ласощі в європейських країнах.

Опис приготування:

Традиційне різдвяне європейське ласощі - ковбаски в тесті. Але ковбаски в тесті з даного рецептом стануть прекрасним частуванням в будь-який час року. Холодні або теплі, ці ковбаски завжди мають чудовий смак. Приготування займе у Вас менше години, а випічка наповнить Вашу кухню смачним ароматом.

  • Маргарин - 55 грам
  • Борошно - 220 грам
  • Ковбасний фарш - 225 грам
  • Кулінарний жир - 55 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
ковбаски в тесті - фото крок 1
1. У великій мисці змішати маргарин і кулінарний жир, додати просіяне борошно. Змішати інгредієнти руками, у вас повинні вийти дрібні крихти. Це займе приблизно 2-3 хвилини.
ковбаски в тесті - фото крок 2
2. Додати 3 ст.Л. Води і замісити тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Духовку розігріти до 200 градусів. Тісто розділити на три рівні частини. Посипати робочу поверхню борошном. Руками скачати 1 частина тесту в форму труби довжиною приблизно 30см. Те ж саме зробити з 2-ма залишилися частинами тесту.
ковбаски в тесті - фото крок 3
3. Ковбасний фарш розділити на 3 рівні частини. Руками скачайте 1 частина ковбасного фаршу в трубу довжиною 25 см. Те ж саме зробити з 2-ма залишилися частинами фаршу.
ковбаски в тесті - фото крок 4
4. Покласти кожну смужку ковбасного фаршу на смужку тесту. Смужка тесту повинна бути трохи ширше, ніж смужка фаршу. Змастити краю смужки молоком. Обгорнути ковбасний фарш тестом. Zalepity кінець.
ковбаски в тесті - фото крок 5
5. За допомогою ножа розрізати вийшла смужку на три частини. Зверху на кожному шматочку зробити надрізи. Змастити верх випічки молоком. Деко змастити жиром, викласти випічку і поставити в духовку на температуру 200 градусів. Запікати 25 хвилин або поки випічка добре не зарум'яниться.

Схожі рецепти