Котлети (дуже простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не знаю, що приготувати на вечерю чи обід, щоб залишити задоволеною всю сім'ю? Потрібно щось швидке на кілька днів? Тоді сьогодні розповім, як приготувати котлети (дуже простий рецепт).
Опис приготування:
Такі котлети обов'язково сподобаються всій вашій родині. А головне, що такого блюда вистачає на кілька днів, і вам не обов'язково стояти біля плити щовечора. До котлет можна подавати абсолютно будь-який гарнір, наприклад, картопля, Мал, гречку або тушковані овочі. Приготуйте соус до котлет - і тоді звичне блюдо заграє новими фарбами.
Смачного!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Свинячий фарш - 700 грам
- Білий черствий хліб - 150 грам
- Молоко - 70 мілілітрів
- Жовток - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кінза або петрушка - 1 пучок
1
Корки з хліба зріжте і замочіть м'якуш в молоці на 10 хвилин.
2
Цибулю і часник треба дрібно нарізати і обсмажити в маслі на середньому вогні близько 10 хв.
3
Фарш змішайте в мисці, додайте цибулю з часником, дрібно нарізану петрушку або кинзу, хліб, жовтки і 3-4 ст. L. Води. Сіль і перець - за смаком.
4
Фарш ретельно перемішайте і відбивайте, поки він не перестане розпадатися на шматочки. Накрийте і поставте в холодильник на 30 хв.
5
З фаршу сформуйте кульки, обваляйте в борошні і обсмажують на сковороді на середньому вогні до готовності.