Корейка в духовці в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік просто обожнює м'ясо, приготоване в рукаві зі спеціями. Тому свинину найчастіше ми готуємо саме цим способом. Ось, як приготувати корейку в духовці в рукаві. Вдалого приготування!
Для такого м'яса я вибираю гірчицю з зернами. Вона надає дуже ніжний смак і запах, та й пропечені в рукаві зернятка в поєднанні з м'ясом утворюють чудові смакові нотки. Обов'язково спробуйте!
- Корейська (свинина, карбонад) - 1 кілограм
- Часник - 6 зубчиків
- Лавровий лист - 5 штук
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Червоне сухе вино - 0, 5 склянки
1
М'ясо промиваємо і залишаємо його обсихати. У цей час нарізаємо часник кружечками. Робимо в м'ясі надрізи і вставляємо в них кругляши часнику і шматочки лаврового листа (листочок ділимо на 4-5 частин).
2
М'ясо обмащуємо медом з гірчицею, натираємо спеціями на свій смак. Зверху посипаємо корейку коріандром і заливаємо вином.
3
Маринується таке м'ясо мінімум п'ять годин. Я залишила маринуватися на цілу ніч.
4
Викладаємо свинину в рукав, зав'язуємо кінчики, робимо 1-2 проколу. Запікаємо півтори години при температурі 180 З.
5
За кілька хвилин 10 до кінця приготування розкрийте рукав, щоб м'ясо набуло апетитну кірочку. Ніжна і смачна корейка готова! Смачного!