Свиняча корейка в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча корейка - це відмінне м'ясо, яке ідеально підходить для запікання в духовці. Щоб м'ясо не було сухим, краще скористатися рукавом для запікання. У ньому свинина буде дуже соковитою.
Якщо вам хочеться дізнатися, як приготувати свинячу корейку в рукаві для запікання, то просто прочитайте цей рецепт. До цього м'яса відмінно підійде гарнір з картопляного пюре, паста або рис. Не забудьте подати зелень або легкий салатик.
Як правило, свинина досить жирна. Але тут весь жир в процесі запікання з м'яса піде.
- Свиняча корейка на кістці - 1, 5 кілограма
- Соус "барбекю" - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Для цього рецепта вам знадобиться свиняча вирізка на кістки. Гарненько промийте шматок м'яса і обсушити його паперовими серветками. Зачистити від жилок, зайвого жирку і плівок. Потім розріжте шматок поперек волокон по кістки на рівні шматки.
М'ясо посоліть і натріть перцем. Також ви можете використовувати будь-які приправи і трави на ваш смак. Якщо є можливість, залиште м'ясо маринуватися в спеціях в холодильнику на пару годин або на всю ніч. Потім складіть його в рукав для запікання, зав'яжіть з двох сторін і зробіть невеликий отвір по центру, щоб через нього виходив пар.
Випікайте корейку в рукаві півтори години при температурі 180 градусів. Потім розріжте рукав, змастіть шматки м'яса соусом "барбекю" і випікайте до рум'яної скоринки ще десять хвилин, переключивши духовку в режим "гриль" .