Рецепт Баранина в рукаві для запікання фото

Баранина в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися дуже вдалим і дуже простим рецептом баранини в рукаві для запікання. Готується блюдо гранично просто - завдяки пакету, і завдяки йому ж вийти дуже соковито і смачно!

Опис приготування:

Взагалі, мені цей рецепт приготування баранини в рукаві для запікання подобається тим, що одним махом ми приготували і м'ясо, і гарнір, і закуску з овочів! словом, унікальне за своєю практичності блюдо, всім рекомендую взяти на замітку! До того ж, дуже смачна баранина виходить, соковита і м'яка. Так що я ось зараз далі не стану розхвалювати блюдо даремно, а розповім, як зробити баранину в рукаві для запікання!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Перець - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
баранина в рукаві для запікання - фото крок 1
1. М'ясо натираємо спеціями (раджу майоран і розмарин), сіллю і перцем. Нехай постоїть 2-3 годину. Можна замаринувати м'ясо таким чином на ніч напередодні готування.
баранина в рукаві для запікання - фото крок 2
2. Всі овочі миємо й нарізаємо, як на фото. Картопля залишати не чищених, а помідор і баклажан складаємо"гармошкою" .
баранина в рукаві для запікання - фото крок 3
3. Коли м'ясо підготувалося, - складаємо всі інгредієнти в пакет для запікання, і робимо в ньому кілька проколів голкою. Відправимо в розігріту духовку на дві години.
баранина в рукаві для запікання - фото крок 4
4. Акуратно перекладаємо блюдо на тарілку, і можна подавати!

Схожі рецепти