Баранина в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися дуже вдалим і дуже простим рецептом баранини в рукаві для запікання. Готується блюдо гранично просто - завдяки пакету, і завдяки йому ж вийти дуже соковито і смачно!
Взагалі, мені цей рецепт приготування баранини в рукаві для запікання подобається тим, що одним махом ми приготували і м'ясо, і гарнір, і закуску з овочів! словом, унікальне за своєю практичності блюдо, всім рекомендую взяти на замітку! До того ж, дуже смачна баранина виходить, соковита і м'яка. Так що я ось зараз далі не стану розхвалювати блюдо даремно, а розповім, як зробити баранину в рукаві для запікання!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Перець - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. М'ясо натираємо спеціями (раджу майоран і розмарин), сіллю і перцем. Нехай постоїть 2-3 годину. Можна замаринувати м'ясо таким чином на ніч напередодні готування.
2. Всі овочі миємо й нарізаємо, як на фото. Картопля залишати не чищених, а помідор і баклажан складаємо "гармошкою" .
3. Коли м'ясо підготувалося, - складаємо всі інгредієнти в пакет для запікання, і робимо в ньому кілька проколів голкою. Відправимо в розігріту духовку на дві години.
4. Акуратно перекладаємо блюдо на тарілку, і можна подавати!