Рецепт Кролик в рукаві для запікання фото

Кролик в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в рукаві

Класичний рецепт кролика в рукаві для запікання сподобається всім без винятку! Рукав дозволить запекти м'ясо рівномірно, але при цьому соковитість у страви не зменшиться. Спробуйте: це смачно!

Цей простий рецепт кролика в рукаві для запікання вам обов'язково припаде до душі! смачне, соковите і ніжне блюдо прикрасить собою ваш святковий стіл і доповнить будь-який гарнір. Я вважаю за краще подавати його на Різдво чи Новий Рік: мандарин, яблука і кориця створюють особливий святковий аромат!

  • Кролик - 600 грам
  • Яблуко - 0.5 штуки
  • Мандарин - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Обкладинка - 1 штука(1 паличка)
кролик в рукаві для запікання - фото крок 1
1. Кролика розморозимо, обробимо. Якщо потрібно, повапниш спеціями і майонезом з усіх боків. Я використовувала половину тушки: це якраз 600 грамів.
кролик в рукаві для запікання - фото крок 2
2. Викладаємо частини кролика так, щоб по центру була воронка. У неї викладаємо шматочки яблук і мандаринів. Для більшого аромату я ще кладу паличку кориці і шкурки від мандарина.
кролик в рукаві для запікання - фото крок 3
3. Загортаємо все в пакет, зав'язуємо по краях. Запікаємо протягом години при 180 градусах в духовці.
кролик в рукаві для запікання - фото крок 4
4. При 200 градусах в духовці у мене блюдо було готове вже через 40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти