Кролик в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт кролика в рукаві для запікання сподобається всім без винятку! Рукав дозволить запекти м'ясо рівномірно, але при цьому соковитість у страви не зменшиться. Спробуйте: це смачно!
Цей простий рецепт кролика в рукаві для запікання вам обов'язково припаде до душі! смачне, соковите і ніжне блюдо прикрасить собою ваш святковий стіл і доповнить будь-який гарнір. Я вважаю за краще подавати його на Різдво чи Новий Рік: мандарин, яблука і кориця створюють особливий святковий аромат!
- Кролик - 600 грам
- Яблуко - 0.5 штуки
- Мандарин - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Обкладинка - 1 штука(1 паличка)
1. Кролика розморозимо, обробимо. Якщо потрібно, повапниш спеціями і майонезом з усіх боків. Я використовувала половину тушки: це якраз 600 грамів.
2. Викладаємо частини кролика так, щоб по центру була воронка. У неї викладаємо шматочки яблук і мандаринів. Для більшого аромату я ще кладу паличку кориці і шкурки від мандарина.
3. Загортаємо все в пакет, зав'язуємо по краях. Запікаємо протягом години при 180 градусах в духовці.
4. При 200 градусах в духовці у мене блюдо було готове вже через 40 хвилин. Смачного!