Рецепт Картопля в рукаві для запікання фото

Картопля в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповідаю, як приготувати картоплю в рукаві для запікання - це швидко, просто, корисно і дуже смачно! Особливу увагу на цей рецепт раджу звернути дамам, які піклуються про свій фігурі.

Опис приготування:

У чому переваги запікання в рукаві? По перше - можна не використовувати масло і інший жир, а значить, не вживати зайві калорії. По-друге - духовку мити не треба, а значить, в наявності економія дорогоцінного часу. По-третє - виходить дуже смачно!

Запекти в рукаві можна м'ясо, птицю, рибу, взагалі-то - Усе, що завгодно - але я хочу запропонувати вам класичний рецепт картоплі в рукаві для запікання.

Сподіваюся, ви його оціните!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Пряні трави - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок (опціонально)
картопля в рукаві для запікання - фото крок 1
Картопля ретельно вимити.
картопля в рукаві для запікання - фото крок 2
Молоді бульби можна запікати прямо в шкірці - так корисніше, але старий треба почистити.
картопля в рукаві для запікання - фото крок 3
Розрізати кожну картоплину уздовж навпіл.
картопля в рукаві для запікання - фото крок 4
Часник подрібнити гострим ножем або пропустити через прес.
картопля в рукаві для запікання - фото крок 5
Змішати картоплю з часником, сіллю і спеціями.
картопля в рукаві для запікання - фото крок 6
При бажанні - додати оливкове масло. Укласти в рукав для запікання, закрити.
Не забудьте зробити зверху в рукаві кілька проколів, щоб міг виходити гаряче повітря, інакше він може вибухнути!
картопля в рукаві для запікання - фото крок 7
Покласти рукав на деко і відправити в розігріту до 180С духовку на півгодини.
Потім деко дістати, рукав обережно відкрити.
картопля в рукаві для запікання - фото крок 8
Готовим картоплею гарнірувати м'ясо, рибу або гриби.
При бажанні - посипати дрібно нарубаної зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти