Картопля в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як приготувати картоплю в рукаві для запікання - це швидко, просто, корисно і дуже смачно! Особливу увагу на цей рецепт раджу звернути дамам, які піклуються про свій фігурі.
У чому переваги запікання в рукаві? По перше - можна не використовувати масло і інший жир, а значить, не вживати зайві калорії. По-друге - духовку мити не треба, а значить, в наявності економія дорогоцінного часу. По-третє - виходить дуже смачно!
Запекти в рукаві можна м'ясо, птицю, рибу, взагалі-то - Усе, що завгодно - але я хочу запропонувати вам класичний рецепт картоплі в рукаві для запікання.
Сподіваюся, ви його оціните!
- Картопля - 1 кілограм
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Пряні трави - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок (опціонально)
Картопля ретельно вимити.
Молоді бульби можна запікати прямо в шкірці - так корисніше, але старий треба почистити.
Розрізати кожну картоплину уздовж навпіл.
Часник подрібнити гострим ножем або пропустити через прес.
Змішати картоплю з часником, сіллю і спеціями.
При бажанні - додати оливкове масло. Укласти в рукав для запікання, закрити.
Не забудьте зробити зверху в рукаві кілька проколів, щоб міг виходити гаряче повітря, інакше він може вибухнути!
Не забудьте зробити зверху в рукаві кілька проколів, щоб міг виходити гаряче повітря, інакше він може вибухнути!
Покласти рукав на деко і відправити в розігріту до 180С духовку на півгодини.
Потім деко дістати, рукав обережно відкрити.
Потім деко дістати, рукав обережно відкрити.
Готовим картоплею гарнірувати м'ясо, рибу або гриби.
При бажанні - посипати дрібно нарубаної зеленню.
Смачного!
При бажанні - посипати дрібно нарубаної зеленню.
Смачного!