Рецепт Корейка бараняча в духовці фото

Корейка бараняча в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Запечена бараняча корейка - це шалено смачне, надзвичайно ароматне, соковите і ніжне м'ясо. Рецепт приготування баранячої корейки зовсім не складний, з ним впорається навіть новачок в кулінарній справі.

Опис приготування:

Корейка - це дуже смачне і ніжне м'ясо, а красива форма дає можливість приготувати шедеври кулінарії. Але сьогодні я поділюся з вами простим рецептом і розповім, як приготувати корейку баранячу в духовці. Соковиту, надзвичайно смачну, з чудовим ароматом корейку доповнить будь-який гарнір.

  • Бараняча корейка - 500 грам
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 50-80 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
корейка бараняча в духовці - фото крок 1
Баранячу корейку необхідно помити і висушити паперовими рушниками. Потім зрізати всі зайві плівки.
корейка бараняча в духовці - фото крок 2
У невеликій мисці змішуємо спеції, оливкова олія і сіль.
корейка бараняча в духовці - фото крок 3
Добре змащуємо готовим соусом корейку з усіх боків.
корейка бараняча в духовці - фото крок 4
Деко потрібно застелити фольгою, а фольгу змастити соусом.
корейка бараняча в духовці - фото крок 5
Далі викладаємо корейку і загортаємо її у фольгу. Відправляємо деко з м'ясом в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
корейка бараняча в духовці - фото крок 6
Через 35 хвилин акуратно розгортаємо фольгу і знову ставимо м'ясо в духовку на 25 хвилин.
корейка бараняча в духовці - фото крок 7
Не забувайте поливати корейку стікають соками і маслом. Готову баранячу корейку розріжте на частини і подавайте з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти