Корейка бараняча в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечена бараняча корейка - це шалено смачне, надзвичайно ароматне, соковите і ніжне м'ясо. Рецепт приготування баранячої корейки зовсім не складний, з ним впорається навіть новачок в кулінарній справі.
Корейка - це дуже смачне і ніжне м'ясо, а красива форма дає можливість приготувати шедеври кулінарії. Але сьогодні я поділюся з вами простим рецептом і розповім, як приготувати корейку баранячу в духовці. Соковиту, надзвичайно смачну, з чудовим ароматом корейку доповнить будь-який гарнір.
- Бараняча корейка - 500 грам
- Розмарин - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 50-80 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
Баранячу корейку необхідно помити і висушити паперовими рушниками. Потім зрізати всі зайві плівки.
У невеликій мисці змішуємо спеції, оливкова олія і сіль.
Добре змащуємо готовим соусом корейку з усіх боків.
Деко потрібно застелити фольгою, а фольгу змастити соусом.
Далі викладаємо корейку і загортаємо її у фольгу. Відправляємо деко з м'ясом в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Через 35 хвилин акуратно розгортаємо фольгу і знову ставимо м'ясо в духовку на 25 хвилин.
Не забувайте поливати корейку стікають соками і маслом. Готову баранячу корейку розріжте на частини і подавайте з будь-яким гарніром.