Корейка Бараняча на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Корейка - це частина м'яса, яка знаходиться на ребрах баранчика або корови. Воно дуже ніжне і соковите. Зазвичай запікається на кістки. Ідеально буде, якщо готувати цю частину на природі. Аромат неймовірний!
Для такої страви потрібно підібрати хороший маринад. Найкраще підійде цибульний, як для шашлику. У підсумку виходить м'яке м'ясо з насиченим натуральним смаком. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати корейку баранячу на мангалі. А для подачі купите лаваш із зеленню і гранатом.
- Бараняча корейка - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 3-4 штук
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Очищену цибулю наріжте півкільцями.
Перекладіть цибулю в контейнер. Додати сіль его, перемішайте, щоб пішов сік. Додайте зіру.
Корейку промийте і розріжте по кісточках. Викладіть м'ясо до цибулі. Контейнер закрийте і перемішайте. Залиште баранину маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі.
Потім з корейки струсіть маринад. Викладіть м'ясо на сітку на розігрітому мангалі.
Запікайте м'ясо з обох боків до рум'яної скоринки. Смачного!