Рецепт Корейка Бараняча на мангалі фото

Корейка Бараняча на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Корейка - це частина м'яса, яка знаходиться на ребрах баранчика або корови. Воно дуже ніжне і соковите. Зазвичай запікається на кістки. Ідеально буде, якщо готувати цю частину на природі. Аромат неймовірний!

Опис приготування:

Для такої страви потрібно підібрати хороший маринад. Найкраще підійде цибульний, як для шашлику. У підсумку виходить м'яке м'ясо з насиченим натуральним смаком. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати корейку баранячу на мангалі. А для подачі купите лаваш із зеленню і гранатом.

  • Бараняча корейка - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3-4 штук
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
корейка Бараняча на мангалі - фото крок 1
Очищену цибулю наріжте півкільцями.
корейка Бараняча на мангалі - фото крок 2
Перекладіть цибулю в контейнер. Додати сіль его, перемішайте, щоб пішов сік. Додайте зіру.
корейка Бараняча на мангалі - фото крок 3
Корейку промийте і розріжте по кісточках. Викладіть м'ясо до цибулі. Контейнер закрийте і перемішайте. Залиште баранину маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі.
корейка Бараняча на мангалі - фото крок 4
Потім з корейки струсіть маринад. Викладіть м'ясо на сітку на розігрітому мангалі.
корейка Бараняча на мангалі - фото крок 5
Запікайте м'ясо з обох боків до рум'яної скоринки. Смачного!

Схожі рецепти