Рецепт Бараняча корейка фото

Бараняча корейка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Давайте побалуємо себе і свою сім'ю і приготуємо дуже ніжну, соковиту і шалено смачну баранячу корейку на вечерю. Рецепт її приготування обов'язково збережіть в записнику. Пробуйте, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Хочете розповім, як приготувати баранячу корейку так, щоб вона вийшла соковитою, ароматної і дуже смачною? Купуємо добре і свіже м'ясо і слідуємо всім крокам рецепта. В результаті у вас вийде чудова бараняча корейка з соусом. Таке блюдо відмінно підходить для тихого сімейного вечері, та й на святковий стіл поставити не соромно. Вперед готувати!

  • Бараняча корейка - 500 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Свіжа петрушка - 1/2 пучка
  • Часник - 6 зубчиків(3 - для соусу, 3 - для маринаду)
  • Оливкова олія - 200-300 мілілітрів
  • Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
  • Томатне пюре - 200-300 мілілітрів
  • Мед - 2-3 чайних ложок (за смаком)
  • Вершкове масло - 100 грам
бараняча корейка - фото крок 1
У глибоку миску наливаємо оливкову олію і додаємо туди дрібно нарізану петрушку, подрібнений часник, сік лимона і чебрець. Добре все перемішуємо.
бараняча корейка - фото крок 2
Корейку необхідно добре промити, висушити і розрізати на порційні шматочки. Потім ці шматочки викладаємо в миску з маринадом і відправляємо в холодильник на 2 годину.
бараняча корейка - фото крок 3
У невеликій каструлі змішайте томатне пюре, мед і подрібнений часник. Перемішуємо все до однорідності і відправляємо на повільний вогонь.
бараняча корейка - фото крок 4
Варити соус потрібно 10 хвилин з моменту закипання.
бараняча корейка - фото крок 5
Викладаємо м'ясо на деко і додаємо трохи маринаду. Відправляємо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
бараняча корейка - фото крок 6
Готову ароматну і дуже смачну баранячу корейку подаємо до столу з соусом і будь-яким гарніром.

Схожі рецепти