Бараняча корейка
(покроковий рецепт з фото)
Давайте побалуємо себе і свою сім'ю і приготуємо дуже ніжну, соковиту і шалено смачну баранячу корейку на вечерю. Рецепт її приготування обов'язково збережіть в записнику. Пробуйте, не пошкодуєте!
Хочете розповім, як приготувати баранячу корейку так, щоб вона вийшла соковитою, ароматної і дуже смачною? Купуємо добре і свіже м'ясо і слідуємо всім крокам рецепта. В результаті у вас вийде чудова бараняча корейка з соусом. Таке блюдо відмінно підходить для тихого сімейного вечері, та й на святковий стіл поставити не соромно. Вперед готувати!
- Бараняча корейка - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Свіжа петрушка - 1/2 пучка
- Часник - 6 зубчиків(3 - для соусу, 3 - для маринаду)
- Оливкова олія - 200-300 мілілітрів
- Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
- Томатне пюре - 200-300 мілілітрів
- Мед - 2-3 чайних ложок (за смаком)
- Вершкове масло - 100 грам
У глибоку миску наливаємо оливкову олію і додаємо туди дрібно нарізану петрушку, подрібнений часник, сік лимона і чебрець. Добре все перемішуємо.
Корейку необхідно добре промити, висушити і розрізати на порційні шматочки. Потім ці шматочки викладаємо в миску з маринадом і відправляємо в холодильник на 2 годину.
У невеликій каструлі змішайте томатне пюре, мед і подрібнений часник. Перемішуємо все до однорідності і відправляємо на повільний вогонь.
Варити соус потрібно 10 хвилин з моменту закипання.
Викладаємо м'ясо на деко і додаємо трохи маринаду. Відправляємо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Готову ароматну і дуже смачну баранячу корейку подаємо до столу з соусом і будь-яким гарніром.