Кесаділья з грибами і соусом «гуакамоле»
(покроковий рецепт з фото)
Ви будете в захваті від страви! Смачно і оригінально, швидко і просто. Почастуєте такий закускою своїх домашніх, і вони попросять ще. Розповім, як приготувати кесаділью з грибами і соусом «Гуакамоле».
Що стосується кесадільі - вам буде потрібно коржик, яку можна зробити самостійно або купити готову. Використовуйте печериці або свіжі гриби. А ось соус можна зробити більш гострий, додавши перець чилі або пряний, використовуючи спеції. Їжте кесаділью, вмочуючи її в соус.
- Тортілья - 2 штуки
- Печериці - 230 грам
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Авокадо - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте і наріжте тонкими пластинками гриби. Нарубаєте дрібно зелень, часник і томати.
2. Розігрійте вершкове масло в сковороді, додайте часник і обсмажуйте його 30 секунд.
3. Викладіть до часнику гриби, перемішайте і готуйте 5-7 хвилин, потім додати сіль.
4. Розріжте навпіл авокадо і ложкою вичистіть м'якоть, розімніть її виделкою.
5. Викладіть м'якоть авокадо в миску, додайте подрібнені томати, зелень, вичавити сік половинки лимона.
6. Гарненько перемішайте весь вміст миски - соус готовий.
7. Розігрійте суху сковороду і викладіть на неї корж.
8. На одну сторону додайте половину грибів і сир.
9. Накрийте начинку другою половинкою. Обсмажте таким же чином другу тортилью.
10. Перекладіть кесаділью зі сковороди і розріжте її на шматочки.
11. Подавайте кесаділью з приготовленим соусом.