Рецепт Кесаділья з фаршем фото

Кесаділья з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Бобові , Квасоля , Сир , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас з'явилося бажання спробувати блюдо мексиканської кухні, то виберіть рецепт кесадільі з фаршем, який простий у приготуванні, в ньому відчувається гострота перцю чилі, аромат розплавленого сиру.

Опис приготування:

Відмінний рецепт з простих мексиканських страв - кесаділья з фаршем. Часу на приготування йде небагато, але результат виходить відмінним. Кесаділья відмінне ситне блюдо, яке особливо припаде до смаку любителям гострого. Для страви використовується хрустка тартілья, яка надає йому особливого смаку. Розплавився сир, ароматні спеції роблять кесаділью апетитною.

Дивіться, як приготувати кесаділью з фаршем.

  • Яловичина - 450 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Квасоля червона - 200 грам (консервована)
  • Томатна пюре - 500 грам
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Твердий сир - 200 грам
  • Тортілья - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Кукурудза заморожена - 150 грам
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
кесаділья з фаршем - фото крок 1
1. Помийте яловичину. Обсушити і приготуйте з неї фарш, перебивши в блендері або м'ясорубці.
кесаділья з фаршем - фото крок 2
2. Очистіть пару цибулин. Розріжте і пропустіть цибулю через м'ясорубку або перебити в блендері.
кесаділья з фаршем - фото крок 3
3. На розігріту сковорідку влийте рослинне масло. Потім викладіть фарш і цибулю. Обсмажуйте, поки м'ясо не змінить колір і цибуля не стане прозорим. Додайте перець чилі, який попередньо звільніть від насіння і дрібно поріжте.
кесаділья з фаршем - фото крок 4
4. Консервовану квасолю викладіть на сковорідку до фаршу, перемішайте і додайте заморожену кукурудзу. Ще раз перемішайте і готуйте протягом 3-х хвилин.
кесаділья з фаршем - фото крок 5
5. З'єднайте фарш з томатним пюре. Приправити сіллю і (за смаком) додайте спеції: кумін і сушений коріандр. Готуйте, щоб випарувалася рідина (приблизно 5 хвилин).
кесаділья з фаршем - фото крок 6
6. Натріть сир. Дно сковорідки змастіть маслом. Покладіть тартілью. Зверху присипте її сиром. Викладіть фарш і розподіліть його. Фарш присипте сиром. Накрийте другою тартільей. Обсмажте"пиріг" з обох сторін до рум'яної. Кесаділья готова.

Схожі рецепти