Кесаділья з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас з'явилося бажання спробувати блюдо мексиканської кухні, то виберіть рецепт кесадільі з фаршем, який простий у приготуванні, в ньому відчувається гострота перцю чилі, аромат розплавленого сиру.
Відмінний рецепт з простих мексиканських страв - кесаділья з фаршем. Часу на приготування йде небагато, але результат виходить відмінним. Кесаділья відмінне ситне блюдо, яке особливо припаде до смаку любителям гострого. Для страви використовується хрустка тартілья, яка надає йому особливого смаку. Розплавився сир, ароматні спеції роблять кесаділью апетитною.
Дивіться, як приготувати кесаділью з фаршем.
- Яловичина - 450 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Квасоля червона - 200 грам (консервована)
- Томатна пюре - 500 грам
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Твердий сир - 200 грам
- Тортілья - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чилі - 2 штуки
- Кукурудза заморожена - 150 грам
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 30 грам
1. Помийте яловичину. Обсушити і приготуйте з неї фарш, перебивши в блендері або м'ясорубці.
2. Очистіть пару цибулин. Розріжте і пропустіть цибулю через м'ясорубку або перебити в блендері.
3. На розігріту сковорідку влийте рослинне масло. Потім викладіть фарш і цибулю. Обсмажуйте, поки м'ясо не змінить колір і цибуля не стане прозорим. Додайте перець чилі, який попередньо звільніть від насіння і дрібно поріжте.
4. Консервовану квасолю викладіть на сковорідку до фаршу, перемішайте і додайте заморожену кукурудзу. Ще раз перемішайте і готуйте протягом 3-х хвилин.
5. З'єднайте фарш з томатним пюре. Приправити сіллю і (за смаком) додайте спеції: кумін і сушений коріандр. Готуйте, щоб випарувалася рідина (приблизно 5 хвилин).
6. Натріть сир. Дно сковорідки змастіть маслом. Покладіть тартілью. Зверху присипте її сиром. Викладіть фарш і розподіліть його. Фарш присипте сиром. Накрийте другою тартільей. Обсмажте "пиріг" з обох сторін до рум'яної. Кесаділья готова.