Рецепт Кесаділья з грибами фото

Кесаділья з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На сніданок
Кесаділья

Кесаділья - універсальне блюдо мексиканської кухні, яке можна наповнювати різними інгредієнтами, а подавати як на сніданок, так і на вечерю в якості закуски або ж основного блюда.

Кесаділья з грибами, як я вже писав, це універсально блюдо південноамериканської кухні. Для того, щоб приготувати цю страву потрібно два основних компонента - тортильи або ж невеликі пшеничні коржі і начинка. Начинка може бути абсолютно різною і незвичайної. Тут працює принцип приготування піци - додавати можна, що завгодно (що є в холодильнику), але важливо щоб був сир. Кесаділья з грибами - це самий класичний варіант цієї страви, який я вважаю за краще готувати на сніданок. Хай щастить!

  • Тортилії - 4 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Великі гриби - 4 штуки
  • Олія - 4 чайних ложки (для смаження)
  • Сіль, перець, приправи - - За смаком
кесаділья з грибами - фото крок 1
Гриби гарненько промиваємо. Просушуємо і нарізаємо. Потім обсмажуємо їх на сковорідці у вершковому маслі до м'якості. Потім гриби отставляем в сторону.
кесаділья з грибами - фото крок 2
Яйця збиваємо з молоком. Готуємо омлет на сковорідці. Чим більше сковорідка тим краще, омлет повинен вийти якомога тонше. Відкладаємо в сторону.
кесаділья з грибами - фото крок 3
Заповнюємо тортильи. Кладемо подрібнений омлет, гриби, тертого сиру. Звертаємо навпіл і кладемо на сковорідку в масло. Обсмажуємо кесаділью на невеликому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Робити це треба досить швидко і вправно, коржик може легко і швидко згоріти.
кесаділья з грибами - фото крок 4
Під час обсмажування сир повинен гарненько розплавитися і нутрощі кесаділью схопитися, проте перевертати корж вкрай складно з неї може все почати вивалюватися.
кесаділья з грибами - фото крок 5
Кесадільі з грибами готові!
кесаділья з грибами - фото крок 6
Нарізаємо і подаємо до столу з соусом. Смачного!

Схожі рецепти