Рецепт Кесаділья класична фото

Кесаділья класична
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Страви з начинкою , Страви в тесті
Кількість порцій: 5
Час приготування: 15 хв.

Кесаділья родом з Мексики. Іншими словами це мексиканський бутерброд. Роблять її з різними начинками. Вона може бути овочевий, м'ясної, але завжди з великою кількістю сиру. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Кесаділья - це аналог бутерброда, швидка їжа. У Мексиці її продають усюди. Але це стоїть їжа, вона дуже смачна, соковита і одночасно хрустка. Подивіться, як приготувати кесаділью класичну.

  • Буханець - 5 штук
  • Шинка - 200 грам
  • Помідори - 5 штук
  • Огірки - 4 штуки
  • Зелень, Зелена цибуля - За смаком
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Сир твердий - 200 грам
кесаділья класична - фото крок 1
Для приготування кесадільі нам знадобиться ось така пита. У роздрібній торгівлі вони бувають різної форми. Великі (18-20 см) і маленькі (10-12 см). Підходять будь-які. Від розміру піти залежить лише кількість приготовленої кесадільі на 1 порцію. Однією великий може насититися доросла людина, ну а дрібненькі потрібно буде 3-4 штуки.
кесаділья класична - фото крок 2
Свіжі помідори і огірки наріжте дрібненько. Справа не в тому, що потрібно поупрожняться, а в тому, що великі шматочки овочів будуть незручно стирчати з піти, вивалюватися. Це створює труднощі при вживанні готового блюда.
кесаділья класична - фото крок 3
Натріть на тертці твердий сир. Подрібніть зелень і наріжте кубиками ковбасу або шинку. Краще використовувати шинку. Вона соковита.
кесаділья класична - фото крок 4
На суху гарячу сковороду викладіть піту. Зменшіть відразу вогонь до мінімуму. Посипте всю піту тертим сиром. Подумки поділіть піту на 2 частини.
кесаділья класична - фото крок 5
На одну сторону піти викладіть нарізані овочі, шинку і зелень. По щіпці кожного продукту. Додати сіль, поперчіть.
кесаділья класична - фото крок 6
Справа в тому, що пита швидко запікається і твердне. Потрібно швидко діяти. Вогонь ми зменшили спеціально, щоб нічого не підгоріло. Поки ми викладали начинку, сир почав плавиться. Загорніть пиріг, уклавши начинку всередині піти.
кесаділья класична - фото крок 7
Переверніть піту на другу сторону і злегка підрум'яньте. Перевернути корж можна руками.
кесаділья класична - фото крок 8
Подайте кесаділью до столу гарячою. Подавати потрібно відразу, щоб овочі не пустили сік і кесаділья НЕ размолка. Мексиканська кухня гостра. Часто кесаділью їдять, поливаючи гострим соусом

Схожі рецепти