Кесаділья по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми знаємо, що кесаділья - це традиційне мексиканське блюдо, а як на рахунок рецепта кесадільі по-грецьки? здивовані? А таке блюдо і правда є, і я пропоную вам прямо зараз його приготувати!
Кесаділья по-грецьки - це рецепт простий і ароматною закуски для вечірки з друзями або для перекусу під час домашнього перегляду фільму. Цей рецепт в числі моїх улюблених, мені він подобається за простоту, легкість і доступність, а також за неймовірний смак. Настільки смачно, що неможливо себе зупинити. Спробуйте і ви!
- Пшенична тортилья - 4 штуки (коржі)
- Фета - 3 Ст. Ложки
- Шпинат - 30 грам
- В'ялені томати - 50 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Сир - 50 грам (твердий)
- Орегано - 1 щіпка
- Червоний перець - 1 щіпка
1. Шпинат ретельно промиваємо і обсушуємо. Червоний цибулю нарізаємо півкільцями. В'ялені томати наріжте навпіл або на четвертинки.
2. Візьміть два коржі, викладіть на них листя шпинату, потім томати і цибулю. Зверху посипте щіпкою орегано і червоного перцю.
3. Далі викладаємо фету і натертий на тертці твердий сир.
4. Коржик з начинкою викладаємо на розігріту суху сковороду і зверху накриваємо залишилася порожньою коржем.
5. Обсмажуємо з двох сторін по кілька хвилин (до хрусткої скоринки).
6. Коржик перекладіть на тарілку і розріжте на 4 частини. Можна подавати! Смачного!