Рецепт Кесаділья по-грецьки фото

Кесаділья по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Помідор , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Кесаділья
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Всі ми знаємо, що кесаділья - це традиційне мексиканське блюдо, а як на рахунок рецепта кесадільі по-грецьки? здивовані? А таке блюдо і правда є, і я пропоную вам прямо зараз його приготувати!

Опис приготування:

Кесаділья по-грецьки - це рецепт простий і ароматною закуски для вечірки з друзями або для перекусу під час домашнього перегляду фільму. Цей рецепт в числі моїх улюблених, мені він подобається за простоту, легкість і доступність, а також за неймовірний смак. Настільки смачно, що неможливо себе зупинити. Спробуйте і ви!

  • Пшенична тортилья - 4 штуки (коржі)
  • Фета - 3 Ст. Ложки
  • Шпинат - 30 грам
  • В'ялені томати - 50 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Сир - 50 грам (твердий)
  • Орегано - 1 щіпка
  • Червоний перець - 1 щіпка
кесаділья по-грецьки - фото крок 1
1. Шпинат ретельно промиваємо і обсушуємо. Червоний цибулю нарізаємо півкільцями. В'ялені томати наріжте навпіл або на четвертинки.
кесаділья по-грецьки - фото крок 2
2. Візьміть два коржі, викладіть на них листя шпинату, потім томати і цибулю. Зверху посипте щіпкою орегано і червоного перцю.
кесаділья по-грецьки - фото крок 3
3. Далі викладаємо фету і натертий на тертці твердий сир.
кесаділья по-грецьки - фото крок 4
4. Коржик з начинкою викладаємо на розігріту суху сковороду і зверху накриваємо залишилася порожньою коржем.
кесаділья по-грецьки - фото крок 5
5. Обсмажуємо з двох сторін по кілька хвилин (до хрусткої скоринки).
кесаділья по-грецьки - фото крок 6
6. Коржик перекладіть на тарілку і розріжте на 4 частини. Можна подавати! Смачного!

Схожі рецепти