Рецепт Карпаччо з салатом Шиитаке фото

Карпаччо з салатом Шиитаке
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Гриби , Шиітаке
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування смачної страви з яловичини. Азіатська кухня.

Опис приготування:

Рецепт приготування смачної страви з яловичини. Азіатська кухня.

  • Яловичина - 200 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - 1 штука (італійська, свіжий )
  • Чебрець - 1 штука
  • Сіль - 1 штука
  • Перець - 1 штука
карпаччо з салатом Шиитаке - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти для маринаду крім м'яса.
карпаччо з салатом Шиитаке - фото крок 2
Обсмажуємо м'ясо з усіх боків в оливковій олії.
карпаччо з салатом Шиитаке - фото крок 3
Поливаємо маринадом.
карпаччо з салатом Шиитаке - фото крок 4
Обертаємо м'ясо плівкою і заморожуємо.
карпаччо з салатом Шиитаке - фото крок 5
Нарізаємо яловичину на тонкі смужки.
Шиітаке салат: складові: 1 / 2 унції шиітаке грибів (нарізати), 1 морква (нарізати), 1 / 2 червоної цибулі (нарізати), 2 листа Бок Чой (шинкувати), 1 / 4 склянки рису, 2 ст. Ложки винного оцту, 1 столова ложка соєвого соусу. Змішати інгредієнти і поставити в холодильник. Розміщуємо салат в центрі тарілки. Полити соусом васабі.

Схожі рецепти