Карпаччо з салатом Шиитаке
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування смачної страви з яловичини. Азіатська кухня.
Опис приготування:
Рецепт приготування смачної страви з яловичини. Азіатська кухня.
- Яловичина - 200 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 1 штука (італійська, свіжий )
- Чебрець - 1 штука
- Сіль - 1 штука
- Перець - 1 штука
Змішайте всі інгредієнти для маринаду крім м'яса.
Обсмажуємо м'ясо з усіх боків в оливковій олії.
Поливаємо маринадом.
Обертаємо м'ясо плівкою і заморожуємо.
Нарізаємо яловичину на тонкі смужки.
Шиітаке салат: складові: 1 / 2 унції шиітаке грибів (нарізати), 1 морква (нарізати), 1 / 2 червоної цибулі (нарізати), 2 листа Бок Чой (шинкувати), 1 / 4 склянки рису, 2 ст. Ложки винного оцту, 1 столова ложка соєвого соусу. Змішати інгредієнти і поставити в холодильник. Розміщуємо салат в центрі тарілки. Полити соусом васабі.
Шиітаке салат: складові: 1 / 2 унції шиітаке грибів (нарізати), 1 морква (нарізати), 1 / 2 червоної цибулі (нарізати), 2 листа Бок Чой (шинкувати), 1 / 4 склянки рису, 2 ст. Ложки винного оцту, 1 столова ложка соєвого соусу. Змішати інгредієнти і поставити в холодильник. Розміщуємо салат в центрі тарілки. Полити соусом васабі.