Рецепт Качине м'ясо простий рецепт фото

Качине м'ясо простий рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Качка , Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Привіт всім любителям м'ясних страв! Сьогодні я розповім, як приготувати качине м'ясо по простому рецептом. У цій страві ви відразу отримаєте основне і гарнір. Цікаво? тоді приступаємо!

Опис приготування:

Качине філе виходить дуже ароматним і соковитим, а хрустка скоринка надає їй особливий смак. Картопля з овочами просочується ароматом часнику і прекрасно доповнює смак качки. Блюдо виходить дуже ситним, соковитим і ароматним. Рекомендую на пробу всім господиням!

  • Філе качки - 1 штука
  • Картопля - 300 грам
  • Перець болгарський солодкий - 25 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Часник - 0, 5 зубчики
  • Петрушка - 0, 25 пучка
  • Сіль - За смаком
качине м'ясо простий рецепт - фото крок 1
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Картоплю відварюємо в підсоленій воді до напівм'якості, а потім випікаємо в духовці протягом півгодини.
качине м'ясо простий рецепт - фото крок 2
Качине філе промиваємо під водою, маринуємо в в меленої паприці з крапелькою рослинного масла і невеликою кількістю солі.
качине м'ясо простий рецепт - фото крок 3
Тим часом рубаємо дрібно болгарський перець і часник.
качине м'ясо простий рецепт - фото крок 4
Розігріваємо духовку до 200 градусів, відварну картоплю нарізаємо на шматочки (не дуже дрібні).
качине м'ясо простий рецепт - фото крок 5
Картопля змішуємо з часником і рубаним болгарським перцем, перекладаємо в форму для випікання. Поверх картоплі з овочами викладаємо качине філе. Випікаємо блюдо протягом 30 хвилин в духовці.
качине м'ясо простий рецепт - фото крок 6
Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти