Качине м'ясо простий рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям м'ясних страв! Сьогодні я розповім, як приготувати качине м'ясо по простому рецептом. У цій страві ви відразу отримаєте основне і гарнір. Цікаво? тоді приступаємо!
Качине філе виходить дуже ароматним і соковитим, а хрустка скоринка надає їй особливий смак. Картопля з овочами просочується ароматом часнику і прекрасно доповнює смак качки. Блюдо виходить дуже ситним, соковитим і ароматним. Рекомендую на пробу всім господиням!
- Філе качки - 1 штука
- Картопля - 300 грам
- Перець болгарський солодкий - 25 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Часник - 0, 5 зубчики
- Петрушка - 0, 25 пучка
- Сіль - За смаком
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Картоплю відварюємо в підсоленій воді до напівм'якості, а потім випікаємо в духовці протягом півгодини.
Качине філе промиваємо під водою, маринуємо в в меленої паприці з крапелькою рослинного масла і невеликою кількістю солі.
Тим часом рубаємо дрібно болгарський перець і часник.
Розігріваємо духовку до 200 градусів, відварну картоплю нарізаємо на шматочки (не дуже дрібні).
Картопля змішуємо з часником і рубаним болгарським перцем, перекладаємо в форму для випікання. Поверх картоплі з овочами викладаємо качине філе. Випікаємо блюдо протягом 30 хвилин в духовці.
Блюдо готово, смачного!