Рецепт Качине філе на сковороді фото

Качине філе на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Качка, Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Філе качки не настільки затребувана, як куряче. Але це не пов'язано з його смаковими якостями. Скоріше справа в доступності. Але якщо у вас з'явилося качине філе, рекомендую його підсмажити на сковороді.

Хочу поділитися своїм рецептом, як приготувати качине філе на сковороді. Виходить дуже соковитий і ароматний шматочок. Качка має своєрідний смак, який кардинально відрізняється від інших видів птиці. За цим рецептом м'ясо прожарюється не дуже сильно. Усередині залишається значна кількість соку. Тому, якщо вам подобається сильно просмажене м'ясо, то можна це філе ще згасити хвилин 10 в духовці, попередньо загорнувши його в фольгу.

  • Качина грудка - 700 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Олія соняшникова - За смаком (для обжарки)
1
Підготуйте качине філе і обсушити за допомогою паперових рушників.
2
Жир разом зі шкірою понадрезайте квадратиками. Щоб під час приготування сік рівномірно розподілявся по всьому м'ясу.
3
Втирайте сіль і перець в м'ясо з усіх боків.
4
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
5
Кладіть філе на сковороду спочатку жиром вниз. А коли він витопиться, хвилин через 7-8, перевертайте і смажте з іншого боку ще 8 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти