Рецепт Філе форелі на сковороді фото

Філе форелі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Найпростіший спосіб приготувати філе форелі в домашніх умовах - це посмажити його на сковороді. Всього за 15-20 хвилин ви приготуєте відмінне блюдо на обід або вечерю.

Опис приготування:

Коли я почав працювати в офісі, я став все частіше є форель і взагалі рибу. Справа в тому, що коли я повертаюся додому з роботи, вже ні сил, ні часу щось готувати не залишається. Тому форель - відмінний вибір для мене. Вона готується дуже швидко, проте в плані поживності форель - продукт tsenneyshiy. Тому, якщо забігаю в супермаркет, завжди по можливості намагаюся зачепити шматочок форелі.

Рецепт філе форелі на сковороді гранично простий:

1. Для початку потрібно підготувати філе - промити його, просушити, нарізати порційно (я роблю приблизно 200 грамів на порцію). Потім посолити і поперчити з обох сторін. Якщо хочете, можете додати якісь інші додаткові спеції.

2. Даємо форелі полежати 5 хвилин. В цей час розігріваємо в сковороді трохи олії.

3. У розігріте масло кладемо наші шматочки форелі. Обсмажуємо на середньому вогні з одного боку протягом 3-4 хвилин, потім перевертаємо і смажимо до готовності (ще приблизно 3-4 хвилини) з іншого боку.

Усе, філе форелі на сковороді готове! Смачного.


  • Філе форелі - 800 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - - За смаком
Коли я почав працювати в офісі, я став все частіше є форель і взагалі рибу. Справа в тому, що коли я повертаюся додому з роботи, вже ні сил, ні часу щось готувати не залишається. Тому форель - відмінний вибір для мене. Вона готується дуже швидко, проте в плані поживності форель - продукт tsenneyshiy. Тому, якщо забігаю в супермаркет, завжди по можливості намагаюся зачепити шматочок форелі.

Рецепт філе форелі на сковороді гранично простий:

1. Для початку потрібно підготувати філе - промити його, просушити, нарізати порційно (я роблю приблизно 200 грамів на порцію). Потім посолити і поперчити з обох сторін. Якщо хочете, можете додати якісь інші додаткові спеції.

2. Даємо форелі полежати 5 хвилин. В цей час розігріваємо в сковороді трохи олії.

3. У розігріте масло кладемо наші шматочки форелі. Обсмажуємо на середньому вогні з одного боку протягом 3-4 хвилин, потім перевертаємо і смажимо до готовності (ще приблизно 3-4 хвилини) з іншого боку.

Усе, філе форелі на сковороді готове! Смачного.

Схожі рецепти